Φαίη Σκορδά: «Tο καλοκαίρι σκέφτηκα να σταματήσω το πρωινό»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Καλεσμένη στην πρεμιέρα της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου, «Χαμογέλα και πάλι», ήταν η Φαίη Σκορδά και μίλησε για τις συνεργασίες της, για το θάνατο του πατέρα της και για την καθημερινότητά της με τα παιδιά. Η αγαπημένη παρουσιάστρια επέστρεψε έπειτα από πολλά χρόνια στο Mega και στη συνέντευξη ήταν αρκετά αποκαλυπτική.

Συγκεκριμένα η Φαίη Σκορδά αναφέρθηκε στις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει όλα αυτά τα χρόνια στην επαγγελματική της ζωή, ενώ παράλληλα δήλωσε, ότι το καλοκαίρι που πέρασε, σκέφτηκε να εγκαταλείψει την πρωινή ζώνη.

«Δυο ήταν οι πιο δύσκολες στιγμές στην καριέρα μου. Η μια ήταν το καλοκαίρι που μας πέρασε. Το καλοκαίρι που μας πέρασε σκέφτηκα να σταματήσω. Σκέφτηκα να σταματήσω από το πρωινό, γιατί έχει αλλάξει πάρα πολύ. Εγώ το πρωινό το αγαπώ πάρα πολύ. Θα μπορούσα να κάνω ένα τηλεπαιχνίδι, μια βραδινή εκπομπή, κάποιοι το έχουν ευχηθεί κιόλας, και να είμαι ήρεμη.

Για μένα, είναι πολύ πιο εύκολο εκείνο το κομμάτι… Η δεύτερη πιο δύσκολη στιγμή μου ήταν όταν έπρεπε να φύγω από τον ΑΝΤ1. Ήταν κάτι πολύ συνειδητό, δεν ήταν μια απόφαση εν θερμώ και δε το μετάνιωσα καθόλου. Δε μου ήταν εύκολο όμως να το αποφασίσω γιατί δεν είμαι των αλλαγών», εξομολογήθηκε η Φαίη Σκορδά.

instyle.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.