Ευαγγελία Συριοπούλου: Είχα κι έχω πολύ καλή εγκυμοσύνη, το πρώτο τρίμηνο ήταν δύσκολο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Ευαγγελία Συριοπούλου μίλησε για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της κι εξήγησε γιατί άργησε να την ανακοινώσει.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Happy Day» και αρχικά, δήλωσε: «Άργησα να το ανακοινώσω, γιατί δεν το σκεφτόμουν, δεν είχα την ανάγκη να το κάνω. Το πέρναγα με την οικογένειά μου».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Όταν ένιωσα την ανάγκη ότι θέλω να το επικοινωνήσω, το έκανα. Με τον σύζυγό μου είμαστε μαζί από το 2010. Κάναμε άλλα πράγματα και όταν ήρθε η στιγμή να κάνουμε οικογένεια, το κάναμε. Ήρθαν όλα στην ώρα τους».

Όσο για τον γιο τους και την αντίδρασή του στην είδηση ότι θα αποκτήσει αδερφάκι, είπε: «Ο γιος μου έχει καταλάβει ότι έρχεται ένα καινούριο μέλος στην οικογένεια. Στην πράξη θα το δούμε όμως. Παίρνω συμβουλές και από άλλες μανούλες, το έχω λίγο στο μυαλό μου. Έχω αποφασίσει ότι αυτή τη χρονιά θα κάτσω για να ισορροπήσω λίγο όλη αυτή την κατάσταση».

Όπως είπε αργότερα η ηθοποιός, το δεύτερο παιδί ήταν στα πλάνα που έκανε με τον σύζυγό της. «Η δεύτερη εγκυμοσύνη δεν ήρθε και πάρα πολύ ξαφνικά. Θέλαμε πολύ κι ένα δεύτερο παιδάκι. Όταν όμως έρχεται, λες “ώπα”. Χαρήκαμε πάρα πολύ. Όταν έκανα το τεστ και βγήκε θετικό, έλεγα ότι θα περιμένω να το πω από κοντά στον σύζυγό μου, να του κάνω έκπληξη, αλλά δεν άντεξα. Τον πήρα τηλέφωνο και του το έδειξα στην κάμερα», ανέφερε.

Κλείνοντας, μίλησε για τον σύζυγό της. «Είναι καταπληκτικός μπαμπάς. Όταν έχει ελεύθερο χρόνο, είναι εκεί 100%. Τον θαυμάζω για όλα όσα έχει καταφέρει. Εγώ είμαι η φοβιτσιάρα και η υπερπροστατευτική της οικογένειας. Το δουλεύω όμως. Ο μπαμπάς μας είναι πιο άνετος», εξήγησε.

Τέλος, συμπλήρωσε: «Είχα κι έχω πολύ καλή εγκυμοσύνη. Λίγο το πρώτο τρίμηνο ήταν δύσκολο. Όχι κάτι υπερβολικό, αλλά το ξεπεράσαμε γρήγορα. Τώρα που ξέρω πώς είναι, έχω το νου μου, δεν είμαι τόσο της τελευταίας στιγμής όσο στο πρώτο παιδί. Το φύλο του μωρού δεν το έχουμε πει ακόμα, θα το κρατήσουμε μέχρι να έρθει».

protothema.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.