Τα γέλια μεταφέρθηκαν και εκτός παράστασης…

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Όπως μας πληροφόρησε μέσω fb η καλή φωτογράφος Φασύστα Φραντζή:Δεύτερη μέρα στην Πάτρα για την πετυχημένη παράσταση «Μπαμπάδες με ρούμι»! Η γνωστή κωμωδία χειροκροτήθηκε θερμά από το Πατρινό κοινό.

Μετά το τέλος της παράστασης, όλος σχεδόν ο θίασος μεταφέρθηκε στα Βραχναίϊκα και πιο συγκεκριμένα στον καλαίσθητο χώρο «Sophia’s-Τζουτζούκα».
Τα γέλια μεταφέρθηκαν και εκτός παράστασης και η όλη καλή διάθεση. Όσο για τη Σοφία μεγαλούργησε με τα εξαιρετικά εδέσματα που ετοίμασε και προσέφερε στους δημοφιλείς καλεσμένους. Τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, Βίκυ Σταυροπούλου, Σοφία Βογιατζάκη, η Νίκη Λάμη, ο Κωνσταντίνος Γαβαλάς, ο φίλος τους δημοσιογράφος Νίκος Ελευθερίου κι η Φωτεινή Κολοβού, ο υπεύθυνος παραγωγής Βλάσης Θεοδωρίδης, η Πέννυ Βογιατζάκη και η μοναδική Τόνια Κοκοβίκα που διοργάνωσε την όλη ξεχωριστή βραδιά.
Η βραδια ολοκληρώθηκε στο «Sophia’s seaside tzoutzouka» κάπου κατά τις 3 τα ξημερώματα μιας και θα εφευγαν την επόμενη μέρα για τα Γιάννενα, αφού προηγήθηκαν άπαιχτα γλυκά, πάντα υπό το άγρυπνο βλέμμα της Σοφίας.
Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.