Ανάσες δροσιάς

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το οδοιπορικό της στον… καύσωνα και τις ανάσες δροσιάς, μας διηγήθηκε μέσω fb η βουλεύτρια Αχαΐας της Νέα Αριστεράς Σία Αναγνωστοπούλου, μην παραλείποντας να αφήσει αιχμές κατά της κυβέρνησης:

Την Τρίτη πριν από της Παναγίας φύγαμε από την Αθήνα (μείναμε για λόγους απρόοπτους) σαν τους τρελούς λόγω της φωτιάς και της ατμόσφαιρας. Έτσι κι αλλιώς την Παναγία την γιορτάζουμε στην Πάτρα,  αφού γιορτάζει καταρχάς η μάνα μας.  Ακολουθεί βέβαια ολόκληρη στρατιά απο Μαρίες, Τάκηδες και λοιπούς.

Λέμε λοιπόν,  άντε θα σωθούμε.  Στην Πάτρα θα είναι πιο ανθρώπινα τα πράγματα από την Αθήνα.  Δυστυχώς όμως , η Πάτρα φλέγεται επί 1 1/2 σχεδόν μήνα με 42 βαθμούς πάνω κάτω. Ο Δεκαπενταύγουστος ήταν απλά εφιαλτικός, λόγω ζέστης. Τα νεύρα δοκιμάζονται άγρια με αυτό το ακατέβατο 40άρι μέρα νύχτα.

Τελικά ένα βράδυ αισθάνθηκα πραγματικά άνθρωπος.  Στα ευλογημένα Καλάβρυτα, στην άκρως συγκινητική συναυλία του Ξαρχάκου,  με απίστευτη δροσιά και ύπνο ανθρώπινο στο σπίτι των φίλων μας, της Κατερίνας και του Ηλία.  Και την άλλη μέρα το πρωί που γυρίζοντας στην Αθήνα σταματήσαμε πάνω από τον επίσης ευλογημένο Πλάτανο και χαρήκαμε για λίγες ώρες δροσιά και την υπέροχη περιποίηση των καλών φίλων, του Κώστα και της Εφης.

Με αυτά της ζέστης, με τα άλλα τα χειρότερα, μιας κυβέρνησης που γεμάτη αλαζονεία θεωρεί ότι όλα τα κάνει καλά,  ενώ κάηκε η Αττική μέχρι το κόκκαλο, δεν έχω όρεξη να σχολιάσω γάμους και πανηγύρια. 

Καμιά όρεξη!! Άλλα χρειάζονται τώρα.  Άλλα!!!! Στα οποία θα επανέλθω.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.