Το πρόγραμμα των φιλικών του Προμηθέα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Έφτασε η ώρα την Τρίτη να αρχίσει η προετοιμασία του Προμηθέα Πάτρας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Οι παίκτες των Πατρινών μαζί με τον Ηλία Παπαθεοδώρου κι όλο το τεχνικό επιτελείο θα συγκεντρωθούν στο «Promitheas Park», όπου θα διεξαχθεί και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Τις επόμενες ημέρες όλοι οι αθλητές θα περάσουν τα πρώτα ιατρικά τεστ, καθώς και τα καθιερωμένα εργομετρικά, ενώ, στη συνέχεια, θα ξεκινήσει το τελικό στάδιο της προετοιμασίας με τις προπονήσεις στο νέο προπονητικό κέντρο.

Σε ότι αφορά τα φιλικά των Πατρινών, υπάρχουν δυνατά ματς πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων. Στις 30 Αυγούστου, θα πραγματοποιηθεί το πρώτο φιλικό στο Περιστέρι με την ομώνυμη ομάδα, ενώ, στη συνέχεια, οι «πορτοκαλί» θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη για να συμμετάσχουν στα «Μαυροσκούφεια» (3- 5 Σεπτεμβρίου), αγωνιζόμενοι κόντρα σε Κολοσσό Ρόδου (3/9) κι Άρη (5/9).

Στη συνέχεια, Προμηθέας θα υποδεχτεί το Περιστέρι σε δύο φιλικές αναμετρήσεις (11 και 12 Σεπτεμβρίου), με τη δεύτερη να διεξάγεται με κόσμο. Τέλος, στις 19 και 20 Σεπτεμβρίου, ο Προμηθέας θα συμμετάσχει στο τουρνουά της Σμύρνης με αντιπάλους την Καρσίγιακα (19/9) και την Ντενιζλίσπορ (20/9).

sport-fm.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.