Ο Μίλτος Τεντόγλου στο SPORT24: “Πολύ ωραία η απονομή γιατί το στάδιο ήταν γεμάτο”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο ελληνικός εθνικός ύμνος ακούστηκε σε όλο το Παρίσι για χάρη του Μίλτου Τεντόγλου, ο οποίος έκανε το back-to-back στο μήκος και εδραίωσε τη θέση του, ως ο κορυφαίος άλτης του κόσμου.

Λίγα λεπτά μετά από την απονομή του χρυσού μεταλλίου στο “Σταντ ντε Φρανς” ο Μίλτος Τεντόγλου βρέθηκε εκ νέου ενώπιον των δημοσιογράφων και μίλησε στο SPORT24 για όλα αυτά που φέρνει το νέο χρυσό μετάλλιο, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο υποδέχθηκαν στα Γρεβενά τη νέα μεγάλη επιτυχία του.

Αναλυτικά όσα είπε:

Σχετικά με το πως αντιλαμβάνεται τη κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου: “Το έχω συνειδητοποιήσει. Δεν ήταν έκπληξη για εμένα, το περίμενα. Έχω κερδίσει πολλά μετάλλια. Χάρηκα για την απονομή να πω την αλήθεια. Ήταν ωραία γιατί ήταν γεμάτο το στάδιο και ήταν και η οικογένειά μου και με έβλεπε. Ήρθε η οικογένειά μου στο Ολυμπιακό χωριό και ύστερα ήρθα εδώ” (στο στάδιο).

Σε ερώτηση για το αν πρόλαβε να ξεκουραστεί μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου: “Όχι ιδιαίτερα να είμαι ειλικρινής, έκανα πολλά πράγματα χθες το βράδυ. Είχα αντιντόπινγκ και συνέντευξη Τύπου και είχα υπερένταση”.

Για το πώς εισέπραξε την αγάπη του κόσμου για το επίτευγμά του: “Είδα αρκετά ωραία πράγματα και χαίρομαι. Στα Γρεβενά, στην πόλη μου έγινε χαμός και είμαι σίγουρος ότι πέρασαν καλά και είμαι χαρούμενος για αυτό”.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.