Πύργος: Στο μικροσκόπιο τα αίτια θανάτου του 48χρονου – Αναμένονται οι τοξικολογικές

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων  αναμένεται να δείξουν την ακριβή αιτία θανάτου του 48χρονου στην Ηλεία, ο οποίος σύμφωνα με τους γιατρούς του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας, όπου νοσηλεύθηκε, πιθανόν είχε δαγκωθεί από αράχνη.

Η νεκροψία – νεκροτομή στη σορό του ολοκληρώθηκε με τα ευρήματα να παραπέμπουν σε γάγγραινα.

Εάν ωστόσο ο θάνατος του οφείλεται σε επιπλοκές από τσίμπημα καφέ αράχνης ή σε άλλη αιτία, θα φανεί στα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που αναμένεται να γίνουν γνωστά μέσα στις επόμενες τρεις εβδομάδες.

Σύμφωνα με όσα έως τώρα έχουν γίνει γνωστά, εικάζεται πως ο άτυχος άνδρας δαγκώθηκε από την αράχνη την προηγούμενη Κυριακή, χωρίς όμως να το αντιληφθεί. Την επόμενη ημέρα αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και πόνο στο πόδι, οπότε και απευθύνθηκε σε ιδιώτη γιατρό, ο οποίος του συνέστησε να επισκεφθεί το νοσοκομείο.

Ο 48χρονος την Τρίτη μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας με αφόρητους πόνους στο πόδι, οπότε και διαπιστώθηκε η φλεγμονή. Την επόμενη ημέρα ο ασθενής διασωληνώθηκε και την Πέμπτη, απεβίωσε.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, η κατάστασή του ήταν πολύ σοβαρή όταν έφθασε στο νοσοκομείο.

Λιβαδειά: Σπαραγμός στην κηδεία του 48χρονου 

Συγγενείς, φίλοι και συγχωριανοί είπαν σήμερα Σάββατο στη Λιβαδειά το τελευταίο «αντίο» στον 48χρονο που έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια των διακοπών του στο Κατάκολο Ηλείας .

Απαρηγόρητη η μητέρα του δεν μπορούσε να πιστέψει πως έχασε τον γιο της.

araxni-arthrou.jpg

«Τι να πουν και τι να κάνουν αυτοί οι γονείς; Τράβαγε τα μαλλιά της η γυναίκα! Σε κανέναν να μην τύχει αυτό», δήλωσε στο Star συγγενής του άτυχου 48χρονου.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη.

«Ξάδερφο τον είχα, φίλο τον είχα, άτυχος άνθρωπος. Αυτό συμβαίνει μια φορά στο εκατομμύριο!» είπε συγγενής του.

Δείτε βίντεο ΕΔΩ

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.