Πύργος: Ακριβώς ένα χρόνο πριν είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο ο 45χρονος

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μία ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Ε.Ο. Πατρών – Πύργου στο ύψος του εστιατορίου Αίγλη πλησίον της διασταύρωσης Βουνάργου. Ο 45χρονος Γιάννης Σάσσαλος έχασε τη ζωή του, όταν με το όχημά του προσέκρουσε με πολύ μεγάλη ταχύτητα σε δύο κολώνες ηλεκτροφωτισμού, εκτινάχθηκε από το όχημα και διαμελίστηκε.

Ο 45χρονος τεχνικός και προγραμματιστής αυτοκινήτων και μηχανών ήταν λάτρης της ταχύτητας και συμμετείχε με επιτυχία σε αγώνες τόσο στους τέσσερις όσο και στους δύο τροχούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ilialive.gr, ο άτυχος άνδρας είχε εμπλακεί σε άλλα δύο τροχαία τον τελευταίο χρόνο. Μάλιστα, το ένα ήταν ακριβώς πριν ένα χρόνο όταν ο προγραμματιστής αυτοκινήτων είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα στο κέντρο του Πύργου. Πιο συγκεκριμένα, στις 8 Αυγούστου 2023, οδηγώντας τη μηχανή του συγκρούστηκε με βαν, το οποίο κινούνταν αντίθετα από τη ροή της κυκλοφορίας στο συγκεκριμένο δρόμο, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρά κατάγματα.

Το άλλο συνέβη λίγους μήνες μετά, στις 24 Απριλίου 2024, όπου είχε κι άλλο ατύχημα με μηχανή στην οδό Αγίου Γεωργίου όπου χτύπησε σε κράσπεδο πεζοδρομίου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, οι Αρχές είχαν αφαιρέσει από τον τεχνικό το δίπλωμα οδήγησης, λόγω τροχονομικών παραβάσεών του και έτσι στερούνταν άδειας οδήγησης.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.