Χανιά: Τρεις νεκροί και μια κοπέλα διασωληνωμένη στη ΜΕΘ από το τροχαίο στον ΒΟΑΚ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Νέο θανατηφόρο τροχαίο στον ΒΟΑΚ, στην περιοχή του Γαλατά Χανίων, το πρωί του Σαββάτου (17/08).

Τρία νεκρά αγόρια και μια κοπέλα να δίνει μάχη για τη ζωή της στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χανίων είναι, σύμφωνα με τα όσα είπε στο cretalive.gr o Διοικητής του Νοσοκομείου Χανίων Γιώργος Μπέας,  ο τραγικός απολογισμός του νέου σοκαριστικού τροχαίου που έγινε στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης, νωρίς το πρωί του Σαββάτου.

Τα δύο αγόρια άφησαν την τελευταία τους πνοή στον τόπο του δυστυχήματος, ενώ το τρίτο εξέπνευσε στα ΤΕΠ του Νοσοκομείου Χανίων, όπου μεταφέρθηκε.

Υπενθυμίζεται ότι το ΙΧ αυτοκίνητο που επέβαιναν οι 4 νέοι, ηλικίας από 18 ως 23 ετών,  συγκρούστηκε στον ΒΟΑΚ στην περιοχή του Γαλατά και κάτω από συνθήκες που διερευνά η τροχαία, με μίνι βαν στο οποίο επέβαιναν συνολικά 19 άτομα.

Από τη σύγκρουση, οι επιβαίνοντες στο ΙΧ εγκλωβίστηκαν στα συντρίμμια και χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό τους.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, οι επιβαίνοντες στο μίνι βαν δεν  τραυματίστηκαν σοβαρά, ωστόσο μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Χανίων για προληπτικούς λόγους. Να σημειωθεί ότι στο βαν επέβαινε και μια οικογένεια με μικρά παιδιά

Τα πρώτα στοιχεία αναφέρουν ότι η σύγκρουση έγινε όταν, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το ένα όχημα ξέφυγε από την πορεία του και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.