Σαν σήμερα έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ – Η συγκινητική ανάρτηση του γιου του

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σαν σήμερα, πριν 20 χρόνια, έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ, σκορπίζοντας θλίψε σε ολόκληρη την Ελλάδα. Ιδιαίτερη ημέρα είναι φυσικά η σημερινή για το μοναχογιό του, Γιάννη Παπαμιχαήλ, ο οποίος προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση για τον πατέρα του.

Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ δημοσίευσε στο Instagram, στον επίσημο λογαριασμό της μητέρας του, που διαχειρίζεται αποκλειστικά ο ίδιος, μία φωτογραφία που είναι αγκαλιά με τον πατέρα του και στη λεζάντα έγραψε: «20 χρόνια σήμερα από τη μέρα που έφυγε από κοντά μας ο πατέρας μου τον έχω πάντα στην καρδιά μου και τον θυμάμαι με αγάπη».

Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ γεννήθηκε στις 29 Αυγούστου του 1934 στον Πειραιά. Σπούδασε ηθοποιός στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, όπου κι έκανε την πρώτη εμφάνισή του με την «Εκάβη» του Ευριπίδη το 1955. Ο αγαπημένος ηθοποιός είχε έναν αδερφό, τον Στέλιο, και μια αδερφή, τη Μαρία, από τον πρώτο γάμο του πατέρα του, καθώς και έναν αδερφό, τον Νίκο που γεννήθηκε μετά από αυτόν. Από το 1964 και για δέκα ολόκληρα χρόνια πρωταγωνίστησε στο θέατρο ως συνθιασάρχης με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, αλλά και σε δεκάδες ταινίες ως ζευγάρι, στον κινηματογράφο αλλά και στη ζωή. Στις 8 Αυγούστου 2004 άφησε την τελευταία του πνοή.

instyle.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.