Ο πρόεδρος των Ράπτορς, Μασάι Ουτζίρι, για τον Σάσα Βεζένκοβ: “Θα δούμε αν θα τραβήξει η υπόθεση για ημέρες ή για μήνες”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στον αέρα παραμένει το μέλλον του Σάσα Βεζένκοβ, καθώς οι Ράπτορς επιμένουν να μη δείχνουν διάθεση να τον αφήσουν ελεύθερο μετά από την ανταλλαγή που τον έστειλε από το Τορόντο στο Σακραμέντο.

“Συνεχίζουμε να αξιολογούμε την κατάσταση. Είχα συζητήσεις με τον Σάσα, με τους εκπροσώπους του, με τον προπονητή. Πιστεύω ότι θα έχουμε εξελίξεις μέσα στις επόμενες ημέρες ή θα δούμε αν θα είναι μέσα στους επόμενους μήνες. Αποκτήσαμε τον αθλητή με ανταλλαγή και αισθανόμαστε ότι έχουμε καλή επικοινωνία μαζί του. Έχουμε καλή επικοινωνία με τον ατζέντη του και θα δούμε τι θα συμβεί” ήταν τα λόγια του προέδρου του οργανισμού, Μασάι Ουτζίρι.

Επί της ουσίας, οι Ράπτορς δεν έχουν -προς το παρόν τουλάχιστον- λόγο να αποδεσμεύσουν τον Βεζένκοβ. Το συμβόλαιό του είναι φιλικό (6.6 εκατομμύρια δολάρια για τη σεζόν 2024/25) και θεωρείται καλό δόλωμα για να μπει ξανά σε συζητήσεις για πιθανά trades, ενώ η ομάδα δεν έχει άλλον με τα δικά του χαρακτηριστικά στο κομμάτι της επίθεσης και δεν σκοπεύει να τον πληρώσει χωρίς να τον έχει στο ρόστερ της.

Ο Ουτζίρι, άλλωστε, δεν είναι ο πιο εύκολος διαπραγματευτής. Είναι ένας άνθρωπος που προσπαθεί να πάρει όσα περισσότερα μπορεί από κάθε asset και πλέον η υπόθεση μοιάζει να γίνεται όλο και πιο περίπλοκη για τον Ολυμπιακό που περιμένει την αποδέσμευσή του για να τον καλωσορίσει πίσω στον Πειραιά.

Θυμίζουμε ότι προπονητής των Ράπτορς είναι ο Σέρβος Ντάρκο Ραγιάκοβιτς, ενώ assistant coach στην ομάδα είναι ο Μάικ Μπατίστ.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.