Μοράτα: “Ίσως θα αποσυρθώ από την Εθνική ομάδα μετά το Euro, δεν υπάρχει σεβασμός στην Ισπανία”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Λίγες ώρες πριν από την αναμέτρηση με την Γαλλία (9/7), ο Άλβαρο Μοράτα προκάλεσε σύγχυση με τις δηλώσεις του περί πιθανής απόσυρσής του από από την Εθνική ομάδα λόγω της έλλειψης σεβασμού που εντοπίζει, γεγονός που δημιουργεί ερωτηματικά ακόμα και για την πρόσφατη απόφαση παραμονής του στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο 31χρονος αρχηγός της “Ρόχα” σε συνέντευξή του με την El Mundo εξήγησε πως ο ίδιος εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει οριστικά από την Εθνική Ισπανίας αναφέροντας: “Μπορεί να αποχωρήσω από την εθνική ομάδα, είναι μια πιθανότητα για την οποία δεν θέλω να μιλήσω πολύ, αλλά είναι πιθανό. Η ώρα που θα φύγω πλησιάζει κάθε μέρα και πιο κοντά”, ενώ όσον αφορά την Ατλέτικο ο ίδιος απάντησε: “Είπα ότι θέλω πραγματικά να κερδίσω τίτλους με την ομάδα μου, αλλά πρέπει να ζυγίσουμε τι αξίζει και τι όχι”.

“Είμαι ένας άνθρωπος που είμαι περήφανος για την προσπάθεια που έχω κάνει σε όλη μου τη ζωή, για τις θυσίες και, πάνω απ’ όλα, ένας καλός άνθρωπος που σκέφτεται περισσότερο τους άλλους παρά τον εαυτό του. Και ένας καλός πατέρας, κάτι που είναι πολύ πιο σημαντικό από οποιονδήποτε τίτλο. Το να αποτελούμε παράδειγμα για τα παιδιά μας είναι ασύγκριτο με οτιδήποτε άλλο. Δεν είμαι δυστυχισμένος, αλλά είναι αλήθεια ότι στην Ισπανία μου είναι πολύ δύσκολο να είμαι ευτυχισμένος. Πάντα κάτι προκύπτει στο τέλος”, δήλωσε.

“Όταν γυρίζω σπίτι είμαι πάντα ευτυχισμένος, αλλά δημοσίως νιώθω σαν να είμαι “γυμνός” και ίσως αυτό να μην μου επιτρέπει να δώσω όλα όσα έχω. Συχνά είναι πολύ δύσκολο να βρίσκομαι στην Ισπανία γιατί πάντα υπάρχει κάποιος που λέει κάτι… Με επέκριναν επειδή έκλαψα για μια κίτρινη κάρτα, ενώ ήταν επειδή ήμουν με την εθνική μου ομάδα, όντας αρχηγός στα ημιτελικά. Θα έκοβα ένα χέρι για να κερδίσω το Euro, αλλά πάντα με επικρίνουν…”.

“Στην Ισπανία, δεν υπάρχει σεβασμός για τίποτα και για κανέναν. Αν κερδίσουμε, θα αγκαλιάσω την οικογένειά μου και θα φύγω με το κεφάλι ψηλά”, λέει ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας”, κατέληξε ο έμπειρος επιθετικός.

Αξίζει να σημειωθεί, πως πρόσφατα ο ίδιος είχε ανακοινώσει την απόφασή του να παραμείνει στην Ατλέτικο Μαδρίτης -παρά το έντονο ενδιαφέρον από την Σαουδική Αραβία και την Αλ Κουαντσία- και εύλογα οι νέες δηλώσεις του επιθετικού θέτουν εν αμφιβόλω το μέλλον του στη Μαδρίτη.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.