Δήμος Πατρέων: “Διαστρέβλωση της πραγματικότητας γύρω από ζητήματα της Βούντενης”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σε ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων αναφέρονται τα εξής:

Σχετικά με τη σπέκουλα των τελευταίων ημερών γύρω από ζητήματα που αφορούν στη Βούντενη, η Δημοτική Αρχή ξεκαθαρίζει ότι

Είναι σε εξέλιξη από τον Δήμο Πατρέων εδώ και χρόνια, μια τεράστια προσπάθεια σε όλη την πόλη, καθώς και στα χωριά, ώστε να λυθούν προβλήματα που είχαν αγνοηθεί για δεκαετίες, από όλες τις Κυβερνήσεις και τις Δημοτικές Αρχές.

Μάλιστα, στην επίλυσή τους δεν συνέβαλαν ούτε διάφοροι που σήμερα εμφανίζονται «θιγμένοι», αλλά έχουν υπηρετήσει για χρόνια σε πολιτικά γραφεία Υπουργών και Βουλευτάδων, υπηρετώντας την αντιλαϊκή πολιτική των Κυβερνήσων!

Συνεπώς, θα συνιστούσαμε να μην κουνάνε το δάχτυλο στη Δημοτική Αρχή, που έχει κάνει ένα πρωτόγνωρο έργο, τόσο μέσω της ΔΕΥΑΠ για τη σύνδεση χιλιάδων κατοίκων στην αποχέτευση και το βιολογικό καθαρισμό και για την ετοιμασία μελετών για σειρά οικισμούς (ανάμεσά τους και η Βούντενη), όσο και σε μια σειρά άλλα ζητήματα, όπως η δημιουργία σύγχρονου δρόμου στην περιοχή, η αλλαγή του ηλεκτροφωτισμού κ.α.

Να μην κάνουν πως δεν ξέρουν για τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλεται σε συνθήκες πρωτοφανούς υποχρηματοδότησης και υποστελέχωσης από την Κυβέρνηση που υπηρετούν, για τα ζητήματα του πρασίνου, της οδοποιίας, της διεκδίκησης των αναγκαίων έργων αντιπυρικής και αντιπλημμυρικής προστασίας.

Για όλα τα ζητήματα, δόθηκαν επαρκείς απαντήσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο. Από κει και πέρα, η προσπάθεια διαστρέβλωσης της πραγματικότητας, έχει και τα όριά της.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.