Δημοτική Βιβλιοθήκη Πατρών: Ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος της Καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Tο πρώτο μέρος της Καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2024 με θέμα: «Από τη Γη ως τον Ουρανό: μαθαίνω, σκέφτομαι, ζω…»,   η οποία διοργανώθηκε από την Δημοτική Βιβλιοθήκη και την Εθνική Βιβλιοθήκη σε συνεργασία με το δίκτυο Ελληνικών Βιβλιοθηκών, ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Τριακόσια(300)  παιδιά ηλικίας από τριών(3) έως δώδεκα(12) ετών παρακολούθησαν  δεκατρία(13) διαφορετικά εργαστήρια στο Παιδικό τμήμα και στο  Αναγνωστήριο Ενηλίκων, με κεντρικό θέμα τον πλανήτη Γη και το απέραντο σύμπαν.

Η Καλοκαιρινή Εκστρατεία θα συνεχιστεί μετά από την καθιερωμένη παύση του Αυγούστου στις 4 Σεπτέμβρη με το εργαστήρι «Η αρμονία των πλανητών » και στις 6 Σεπτέμβρη και την τελετή λήξης.

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πατρών ευχαριστεί τους γονείς και  τα παιδιά που συμμετείχαν στα εργαστήρια.. Επίσης ευχαριστεί θερμά την εμψυχώτρια Νάντια Χαραλαμποπούλου και τις φοιτήτριες του Πανεπιστημίου Πατρών Ελευθερία Νάτσικου, Άρτεμη Στούκα και Μαρία Γάκη για  τη  βοήθεια που πρόσφεραν στην υλοποίηση των δράσεων.

Η συμμετοχή στις δράσεις είναι δωρεάν

Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα: 2610226792 και 2610224813

Συντονίστρια Προγράμματος: Κατερίνα Κούρου

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.