Τουμασάτου: Μου λείπει ο Τσίπρας, είναι έντιμος άνθρωπος

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Μαριάννα Τουμασάτου παραχώρησε συνέντευξη το βράδυ της Κυριακής στην τηλεόραση του Attica και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ, τον Αλέξη Τσίπρα αλλά και τις εξελίξεις στη Γαλλία αναφέρθηκε.

«Δυσκολεύομαι με την παρούσα φάση του ΣΥΡΙΖΑ σε γενικό επίπεδο και θεωρώ ότι ο Τσίπρας ήταν ένας κρίκος δυνατός που κρατούσε ενωμένα πολλά άτομα. Ήταν φίλια τα πυρά που τον έριξαν, με ενόχλησε πολύ αυτό γιατί ήταν άνθρωποι που εκτιμούσα και συμπαθούσα, είχα πολύ θετικό πρόσωπο και τελικά δεν έγιναν τα πράγματα όπως έπρεπε. Δεν έμεινε ενωμένο ούτε ένα κόμμα. Αυτή η Αριστέρα πρέπει να είναι όλοι αρχηγοί και πρέπει τη διαφορετικότητα να την υπερασπιζόμαστε και να την κάνουμε σημαία; Ναι υπάρχουν διαφορετικότητες αλλά μη δίνουμε τη βάση μας, την ουσία μας, την αξία μας επειδή έχουμε έναν εγωισμό», είπε αρχικά στο Attica TV.

«Είναι πολύ εγωιστική η αριστερά. Επειδή αφορά στο σύνολο θα έπρεπε να ήταν το πρώτο που έπρεπε να είχαμε καταργήσει. Δεν μπορείς να σε νοιάζει το σύνολο να θες να γίνουν τα πράγματα για το κοινωνικό σύνολο και να κοιτάς την καρεκλίτσα σου. Γενικώς η Αριστερά έχει θέματα. Είναι χίλιες δυο σπαρμένες θέσεις, μάχιμοι όλοι, επιθετικοί όλοι. Και λες ελάτε να μαζευτούμε παιδιά γιατί βλέπεις τι γίνεται στην Γαλλία, η Αγγλία κάτι ψιλοκατάφερε. Η Ευρώπη έχει μια τάση προς την ακροδεξιά. Πού πάμε Κολοκοτρώνη μου;» αναρωτήθηκε η ηθοποιός.

Σχετικά με τον Αλέξη Τσίπρα είπε «μου λείπει γιατί μπορούσε να κρατήσει τα πράγματα, να έχει μια θέση με λάθη, δεν το συζητώ, με λάθος τοποθετήσεις σε πολλά πράγματα αλλά κι ένας χώρος ολόκληρος δεν έχει ηγηθεί μιας χώρας, περίμεναν από τον Τσίπρα μέσα σε 4 χρόνια να είναι το μπαστουνάκι της μάγισσας».

«Και μόνο το ότι βγήκαμε από τα μνημόνια, πες μου μπήκες και σε ένα μνημόνιο, προκαθορισμένο, αλλά μπήκε, βγήκε από το μηνημόνιο και άφησε κάποια χρήματα. Δεν θεωρώ ότι τα έκανε όλα καλά, θα ήταν περίεργο να τα έκανε όλα καλά. Κάποια πράγματα του στοίχισαν παραπάνω από ό,τι θα έπρεπε. Είναι ένας άνθρωπος που βγάζει τις καυτές πατάτες, τις πιάνει και δεν τις φοβάται με αποτέλεσμα και τα πληρώνει. Και καλώς να τα πληρώνει, όμως είναι ένας άνθρωπος πολύ έντιμος».

newsbomb.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.