Κροατία – Ιταλία 1-1: Με buzzer beater του Τζακάνι στο 98′ η “Σκουάντρα Ατζούρα” πήρε την πρόκριση στους “16” του Euro 2024

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Ιταλία βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο μέχρι το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης με τους Κροάτες καθώς ο Μόντριτς είχε εξελιχθεί από μοιραίο σε ήρωα μέσα σε 40” δευτερόλεπτα στο 55′ και είχε ανοίξει το σκορ για την ομάδα του.

Στην τελευταία επίθεση των Ιταλών όμως ο Καλαφιόρι εντυπωσιακά με τάκλιν σταμάτησε τη μπάλα την άνοιξε αριστερά στον Τζακάνι που είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς και αυτός με ένα γκολ ποίημα, ένα buzzer beater τέρμα νίκησε τον Λιβάκοβιτς για να γράψει το 1-1 και να δώσει τη δεύτερη θέση στους Ιταλούς.

Η “Σκουάντρα Ατζούρα” θα αντιμετωπίσει μάλιστα στους “16” την Ελβετία στο πρώτο ζευγάρι που έχει γίνει γνωστό πλέον μετά την ολοκλήρωση των δύο πρώτων ομίλων.

ΚΡΟΑΤΙΑ: Λιβάκοβιτς, Στάνισιτς, Σούταλο, Πόγκρασιτς, Γκβάρντιολ, Μόντριτς (80′ Μάγερ), Κόβασιτς (70′ Ιβανούσετς), Μπρόζοβιτς, Σούτσιτς (70′ Πέρισιτς), Κράμαριτς (89′ Γιουράνοβιτς), Πάσαλιτς (46′ Μπούντιμιρ).

ΙΤΑΛΙΑ: Ντοναρούμα, Ντι Λορέντσο, Μπαστόνι, Καλαφιόρι, Νταρμιάν (81′ Τζακάνι), Ζορζίνιο (82′ Φατζιόλι), Μπαρέλα, Ρασπαντόρι (75′ Σκαμάκα), Ντι Μάρκο (57′ Κιέζα), Πελεγκρίνι (46′ Φρατέζι), Ρετέγκι.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.