Πανελλήνιος Σύλλογος Παραπληγικών –Παράρτημα Αχαΐας: “Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του μεγάλου ευεργέτη Δημητρίου Σφήκα»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συλλόγου Παραπληγικών-Παράρτημα Αχαΐας-εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια του μεγάλου πατρινού ευεργέτη Δημητρίου Σφήκα.

Ο εκλιπών, μαζί με τη σύζυγό του, Βέρα Σφήκα, χρηματοδότησε εξ’ ολοκλήρου, από ιδίους πόρους, την κατασκευή και στήριξε μέχρι τέλους τη λειτουργία της Κλινικής Αποκατάστασης Ασθενών με Κακώσεις Νωτιαίου Μυελού του Π.Γ.Ν.Π. Με τη δωρεά του εξόπλισε ένα από τα καλύτερα δημόσια Κέντρα Αποκατάστασης στην Ελλάδα. Η Πολιτεία για να τιμήσει τη μνήμη του και την τεράστια προσφορά του πρέπει επιτέλους να πράξει ότι χρειάζεται, προκειμένου να το καταστήσει πλήρως λειτουργικό και χρηστικό σε κάθε επίπεδο (στελέχωση, εξοπλισμό, επιστημονική εκπαίδευση, επιστημονική έρευνα κ.λ.π.), με μοναδικό στόχο την άμβλυνση των προβλημάτων υγείας και τη βελτίωση του επιπέδου ζωής των ατόμων με αναπηρία.

Ο Σύλλογός μας, αναγνωρίζοντας την πολυδιάστατη και ανιδιοτελή κοινωνική του προσφορά, εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στη σύζυγο του Βέρα, στην οικογένειά του και στους οικείους του.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.