“Εφυγε” από την ζωή ο ιδιοκτήτης ενός από τα πιο δημοφιλή κάμπινγκ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Με θλίψη και συγκίνηση η τοπική κοινωνία της Ηλείας αποχαιρετά τον Ηλία Κωνσταντόπουλο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Πέμπτης σε ηλικία 73 ετών. Ο «Μουσούκας», όπως τον γνώριζε ο περισσότερος κόσμος, ήταν ένας άνθρωπος ξεχωριστός, γνωστός και αγαπητός σε όλους ιδιαίτερα στον κλάδο της φιλοξενίας και του τουρισμού.

Γεννημένος και μεγαλωμένος στα Δουναίικα, με την αρχοντική του παρουσία, το μοναδικό χιούμορ και την απεριόριστη καλοκαρδοσύνη του, έχαιρε της εκτίμησης και του σεβασμού όλων όσων τον γνώριζαν. Ήταν ένας άνθρωπος που έκανε τους άλλους να αισθάνονται άνετα και ευπρόσδεκτοι. Μαζί με τον αδερφό του, Σάκη, διαταηρούσαν για περισσότερα από τριάντα χρόνια το κάμπινγκ “Paradise” στο Παλούκι του δήμου Ήλιδας. Ένα μέρος που έγινε γνωστό σε όλη την Ελλάδα, για την ζεστή φιλοξενία και την εξαιρετική εξυπηρέτηση, κερδίζοντας την αγάπη και την εμπιστοσύνη των επισκεπτών του. Για τον Ηλία Κωνσταντόπουλο, το κάμπινγκ ήταν η ζωή του, και μαζί με την οικογένειά του κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα καταφύγιο χαλάρωσης και διασκέδασης τόσο για τους ντόπιους όσο και για τους τουρίστες, συμβάλλοντας σημαντικά στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.

Περισσότερο από τη δουλειά του όμως, ο Ηλίας Κωνσταντόπουλος λάτρευε τους δικούς του ανθρώπους, την αγαπημένη του σύζυγο, Μαρία Ζώντου, και τα τρία καμάρια του, τα παιδιά του, τα οποία υπεραγαπούσε, την Μαρία, τον Μίμη και τον Αποστόλη. Η οικογένεια ήταν πάντα στο επίκεντρο της ζωής του, και η αγάπη του για αυτούς ήταν ανεκτίμητη.

Η κηδεία του θα τελεστεί αύριο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024 στις 10:30 π.μ., στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Δουναιίκων. Η οικογένεια, οι φίλοι και οι συντοπίτες του θα συγκεντρωθούν για να τον αποχαιρετήσουν, τιμώντας τη μνήμη ενός ανθρώπου που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του με τον χαρακτήρα και τις αξίες του.

Ο Ηλίας Κωνσταντόπουλος θα μείνει στη μνήμη όλων ως ένας άνθρωπος που έκανε τη διαφορά με την παρουσία του. Η παρακαταθήκη του θα συνεχίσει να ζει μέσα από τις αναμνήσεις και τις καρδιές όσων τον γνώρισαν και τον αγάπησαν.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.