Κούγιας: Μήνυση και αγωγή σε όποιον με χαρακτήρισε ομοφοβικό

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στην αντεπίθεση περνά ο Αλέξης Κούγιας, μετά την παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου για τις δηλώσεις που έκανε ο γνωστός ποινικολόγος σε βάρος του Στέφανου Κασσελάκη.

Ο Αλέξης Κούγιας αναφέρει ότι «καλά θα κάνει και ο εισαγγελέας που θα κάνει την προκαταρκτική», αλλά επισημαίνει πως «όποιος με ενόχλησε και με χαρακτήρισε ομοφοβικό θα εισπράξει μήνυση και αγωγή από εμένα. Και ο πρώτος που θα την εισπράξει θα είναι ο Κασσελάκης».

Αναλυτικά, σε δήλωση που έκανε από την Θεσσαλονίκη, ο Αλέξης Κούγιας αναφέρει πως «αν αυτό ενόχλησε κάποιους και ζητούσαν επισταμένως να παρέμβει ο Άρειος Πάγος καλά έκανε και παρενέβη. Δεν έκανε τίποτα άλλο παρά το αυτονόητο, όταν ζητά ένας αρχηγός κόμματος να διερευνηθεί μία συμπεριφορά πρέπει να το κάνει. Ζήτησαν λοιπόν να διερευνηθεί εάν αυτό που είπα για τον Κασσελάκη έχει ομοφοβικά στοιχεία […] Καλά θα κάνει και ο εισαγγελέας που θα κάνει την προκαταρκτική».

Ο ποινικολόγος τόνισε πως σέβεται την Δικαιοσύνη και πρόσθεσε μεταξύ άλλων: «Δικαιώματα έχω κι εγώ. Δεν είμαι σάκος του μποξ. Όποιος με ενόχλησε και με χαρακτήρισε ομοφοβικό θα εισπράξει μήνυση και αγωγή από εμένα. Και ο πρώτος που θα την εισπράξει θα είναι ο Κασσελάκης».

Αναφορικά με τις δηλώσεις περί «αντρικής συμπεριφοράς» που έκανε για την υπόθεση ξυλοδαρμού της 37χρονης από τον σύζυγό της και συνάδελφό του, Απόστολο Λύτρα, είπε πως διαστρεβλώθηκαν. «Κάποιοι δεν ξέρουν καλά ελληνικά. Χαρακτήρισα αδικαιολόγητη την συμπεριφορά του Λύτρα. Είπα ότι ήταν αντρική η συμπεριφορά να το παραδεχθεί στο τέλος και να ζητήσει συγγνώμη» σημείωσε ο Αλέξης Κούγιας, ενώ για την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος με όρους ο συνάδελφός του ανέφερε ότι ήταν ορθή.

enikos.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.