Μιχάλης Σαράντης: Από τότε που έγινα μπαμπάς, έχω μεγαλύτερη έγνοια για το αποτύπωμα που αφήνω

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Μιχάλης Σαράντης μίλησε για τη γέννηση της κόρης του και πόσο έχει αλλάξει τη ζωή, αλλά και τη σκέψη του.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και αρχικά, ανέφερε: «Η μικρή μας κοντεύει 2 χρονών. Από τότε, που έγινα μπαμπάς, κατάλαβα ότι το αποτύπωμά μου πρέπει να είναι πιο συγκεκριμένο. Νομίζω έχει να κάνει με τη στάση ζωής σου, εγώ μετά την κόρη μου μετακινήθηκα προς το ότι δεν είμαι το τέλος του κόσμου, ούτε το κέντρο».

Πρόσθεσε στη συνέχεια: «Εκ των πραγμάτων, σκέφτομαι λιγότερο πια για εμένα και περισσότερο για την κόρη μου και κατ’ επέκταση για τους άλλους. Δεν παίρνω τόσο σοβαρά τον εαυτό μου. Έχω μεγαλύτερη έγνοια το αποτύπωμα που αφήνω με μια συμπεριφορά, με την ηθική μου. Για τα πράγματα που δεν πουλάνε, να λες πουλάνε. Η καλοσύνη πουλάει. Δεν πουλάει, πιο πολύ πουλάει το άλλο αλλά πρέπει…».

Τέλος, τόνισε πως θα έπρεπε κανείς να σκέφτεται πριν μιλήσει και πριν πράξει, ενώ σημείωσε επίσης, ότι η «κορεκτίλα» έχει κάνει κακό.

«Δεν θέλω καθόλου να συνεργάζομαι με ανθρώπους, που δεν είναι καλοί. Καλό είναι πριν πράξουμε, πριν μιλήσουμε, κάπως να φιλτράρουμε το τι βγαίνει. Και η κορεκτίλα ανάποδα τα έχει πάει. Προσπαθεί, αλλά με την κορεκτίλα έχουν ειπωθεί πολλά άσχημα πράγματα», είπε κλείνοντας.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.