Βασίλης Καρράς – Σπαράζει η Έλλη Κοκκίνου για την απώλεια του

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Βασίλης Καρράς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών βυθίζοντας στη θλίψη όλους τους συναδέλφους του. Η Έλλη Κοκκίνου μίλησε για εκείνον και την συνεργασία που είχαν, τόσο δισκογραφικά όσο και επί σκηνής πριν από λίγα χρόνια, την Πέμπτη στον αέρα του Πρωινού του ΑΝΤ1.

Ειδικότερα, η Έλλη Κοκκίνου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω συνεργαστεί πολλές φορές με τον Βασίλη, τελευταία φορά συνεργαστήκαμε το 2019 – 2020 παρέα με τον Γιάννη Πλούταρχο στην Ιερά Οδό. Ένας άνθρωπος τεράστιος, μια παιδική ψυχή, μια αυθεντικότητα σαν άνθρωπος. Δεν φοβόταν να πει την άποψη του και το καμαρίνι του ήταν πάντα ανοιχτό γιατί πολύ απλά η καρδιά του ήταν πάντα ανοιχτή για όλους».

«Η απώλεια είναι τεράστια και για τον καλλιτεχνικό χώρα αλλά γενικότερα και για όλους εμάς που ήμασταν η καλλιτεχνική του οικογένεια. δεν θα ξεχάσω εκείνη την χρονιά, ήταν παραμονή Πρωτοχρονιάς και έκοβαν την βασιλόπιτα. Είχε έρθει εκεί όλη η οικογένεια του. Κόβανε την πίτα τους, την σπιτική, την οικογενειακή τους βασιλόπιτα και περνάω, λέω «χρόνια πολλά» και μου λέει: «Έλλη, κόβουμε την πίτα». «Ναι, Βασίλη μου, αυτή είναι της οικογένεια σας» λέω και μου απαντάει «κι εσύ, οικογένεια είσαι» και μου έκοψαν και εμένα κομμάτι και κέρδισα το φλουρί».

«Για μένα ο Βασίλης, η Χριστίνα και η Ειρήνη σημαίνουν πάρα πολλά. Ένας συγκλονιστικός άνθρωπος, από τους λίγους τόσο αγαπητούς καλλιτέχνες στον κόσμο. Αυτό το απέδειξε και όλος ο αντίκτυπος που είχε ο θάνατος του» συμπλήρωσε, επίσης, η Έλλη Κοκκίνου για τον Βασίλη Καρρά στην καθημερινή εκπομπή με τον Γιώργο Λιάγκα στον ΑΝΤ1. Μιλήσαμε με την Χριστίνα από την Δευτέρα, τα είπαμε οι δυο μας. Έτσι κι αλλιώς μιλούσαμε όλο αυτό το διάστημα που ήταν άρρωστος ο Βασίλης. Μιλήσαμε και είπαμε για λόγους υγείας δικούς μου ότι δεν μπορούσα να ανέβω στην κηδεία δυστυχώς, αλλά θα πάω μια άλλη μέρα να κάτσουμε πιο ήρεμα οι δυο μας».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.