Για την Τζόγια

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Πατούχας έκανε μια ιδιαίτερη ανάρτηση στο fb, εν είδει ύστατου χαίρε:

ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΖΟΓΙΑ
Από τους πρώτους συντρόφους που γνώρισα στην Πάτρα μετά την απόλυση μου από τον στρατό, ήταν ο Μήτσος και η Τζόγια. Μάλιστα η κόρη τους η Σόνια ήταν κοριτσάκι δύο τριών χρόνων τότε στο τέλος του 1978. Έκτοτε και για μεγάλο διάστημα κάναμε στενή οικογενειακή παρέα.
Η Τζόγια έφυγε πολύ νωρίτερα από το τέλος του βιολογικού κύκλου της γενιάς μας. Ωστόσο, αν η ίδια ή όλοι οι υπόλοιποι φίλοι της κάνουμε απολογισμό, αβίαστα θα καταλήξουμε στο συμπέρασμα, ότι η Τζόγια υπήρξε από τις σημαντικές προσωπικότητες της πόλης μας, του Πανεπιστημίου της Πάτρας, πολύ σημαντική προσωπικότητα του αντιδικτατορικού φοιτητικού κινήματος, σημαντική προσωπικότητα της πολιτικής μας ζωής και της πολιτικής προσφοράς με αρχές, σεμνότητα και ανιδιοτέλεια, προσήλωση στα ιδανικά και τα όνειρα της νιότης μας, με το σπινθηροβόλο πνεύμα, την συγκρότηση και την πολιτική της ευθυβολία.
Εκφράζω τα θερμότατα συλλυπητήρια μου στα παιδιά της και τις οικογένειες τους, σε όλους τους φίλους και συντρόφους της και την υπόσχεση της διαρκούς μνήμης και τιμής.
Καλό κατευόδιο!
Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.