Αποχώρησε και ο Τάκης…

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αποχωρεί από το ΣΥΡΙΖΑ και ο γνωστός Πατρινός γιατρός, διευθυντής ΕΣΥ, πρώην αντιπρόεδρος ΕΟΠΥΥ Τάκης Γεωργακόπουλος και ιδού το σχετικό σημείωμα που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

ΚΑΘΕ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΡΧΗ!
Θέλω να πώ, ένα μεγάλο Ευχαριστώ σε όλους και όλες, όσους και όσες συνυπήρξαμε στον ΣΥΡΙΖΑ από την ίδρυσή του μέχρι και σήμερα…περπατήσαμε σε αχαρτογράφητους δρόμους αλλά είχαμε ως εφόδιο, τις αξίες και αρχές και παρακαταθήκες της Αριστεράς, της Ανανεωτικής Κομμουνιστικής Αριστεράς και όραμά μας, τον Σοσιαλισμό με Δημοκρατία Ελευθερία και Ανθρώπινο Πρόσωπο…
Από΄την αρχή της πορείας του ΣΥΡΙΖΑ, ΔΕΝ κρυφτήκαμε…
Ηξερε καθένας και καθεμια, ποιά είναι η προέλευση και η πολιτική αφετηρία όλων μας,…
Είχαμε όμως ένα όραμα…το γιγάντωμα της Αριστεράς, της Ριζοσπαστικής Αριστεράς…
Κι όταν ο Τσίπρας εθεσε θέμα διακυβέρνησης τη Αριστεράς, αναθαρρήσαμε επειδή όλοι γνωρίζαμε ότι η Δεξιά και το Αστικό Σύστημα όλα τα χρόνια, προσπαθούσε να θέσει στην γωνία την Αριστερά!
Η Αριστερά ηγεμόνευε στην κοινωνία μετά την Μεταπολίτευση…για πολλούς λόγους…
Έπρεπε όμως και να κυβερνήσει, επειδή η Αριστερή διακυβέρνηση είναι αυτή που θα μπορούσε να βγάλει την κοινωνία από τα αδιέξοδα…και έτσι έγινε!
Λυπηθήκαμε για τις ήττες του 2019 και του 2023…
Απογοητευθήκαμε όμως από τις τωρινές εσωκομματικές εξελίξεις…
Ο Τσίπρας μας είπε πως θέτει τον εαυτό του στην κρίση των μελών…αυτό για μένα σήμαινε ότι θα κάνουμε μιά πολιτική συζήτηση για τις ήττες αναζητώντας νέους τρόπους άσκησης της Αριστερής μας πολιτικής…ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΝΑΜΕ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ.
Τώρα ο νέος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε απαξιωτικά για το παρελθον Τσίπρα, και την Διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, σε μια προσπαθεια να αποδομήσει τον Τσίπρα…Η στάση του είναι ΥΠΟΥΛΗ…κι όσοι τον ακολουθούν, νομίζω πώς συμμετέχουν στην αποδόμηση του έργου της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ…
Προσωπικά, σε αυτό το κόμμα, Εγώ, ΔΕΝ έχω πλέον θέση!
Ευχαριστώ τον Ανδέα Ξανθό και Παύλο Πολάκη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν να μου αναθέσουν την θέση Αντιπροέδρου του ΕΟΠΥΥ..
Ευχαριστώ τον Γιώργο Βασιλειάδη και τον Ιούλιο Συναδινο που μου εμπιστεύθηκαν την Θέση Προέδρου του ΕΣΚΑΝ, του Εθνικού Συμβουλίου Καταπολέμησης του Ντόπινγκ.
Ευχαριστώ όλους και όλες για το ωραίο πολιτικό Ταξίδι που κάναμε από την ίδρυση του ΣΥΡΙΖΑ μέχρι τώρα που ο Κασελάκης επιχειρεί την κατεδάφισή του Κόμματος της Ριζοσπαστικής Αριστεράς…
Ο αγώνας για τους Αριστερούς, πάντα Συνεχίζεται…
ΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.