ΣΥΡΙΖΑ: Σήμερα η κρίσιμη συνεδρίαση της ομάδας Αχτσιόγλου – Αποφασίζουν εάν θα παραμείνουν ή όχι

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η κρίση στον ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται με το κόμμα να εμφανίζεται απολύτως διχασμένο μετά την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη και τις αποχωρήσεις στελεχών να είναι συνεχείς.

Οι εξελίξεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι καταιγιστικές, με την Ομπρέλα να έχει ήδη αποχωρήσει, δεκάδες έως εκατοντάδες τοπικά στελέχη να έχουν αποχωρήσει επίσης και την ομάδα 6+6 της Εφης Αχτσιόγλου (Τζανακόπουλος, Χαρίτσης, Ηλιόπουλος, Αναγνωστοπούλου) να βρίσκονται με το ένα πόδι εκτός κόμματος.

Σήμερα, οι «6+6» συνεδριάζουν πανελλαδικά αποφασίζοντας για το εάν θα παραμείνουν ή όχι στον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν είναι σαφές αν η οποιαδήποτε απόφαση θα ανακοινωθεί σήμερα ή τις επόμενες ημέρες, ωστόσο η συζήτηση που θα ξεκινήσει σήμερα στις 11 το πρωί αναμένεται πολύωρη και εξαντλητική.

Στο κλείσιμο της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής την προηγούμενη Κυριακή, η ομάδα Αχτσιόγλου άσκησε δριμεία κριτική στη νέα ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας τον Στέφανο Κασσελάκη για ακροδεξιές πρακτικές, με το κείμενο να φέρει τις υπογραφές, Ηλιόπουλου, Χαρίτση, Τζανακόπουλου και Αναγνωστοπούλου, μεταξύ άλλων.

www.iefimerida.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.