Κιβωτός του Κόσμου: «Ο γιος μου δεν παίρνει πίσω τις καταγγελίες»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μητέρα και γιος υποστηρίζουν πως οι υπογραφές στις επιστολές πλαστογραφήθηκαν και ότι το περιεχόμενο δεν τους εκφράζει και δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια.

Λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση αποστολών της μητέρας και του ίδιου του 16χρονου μέσα από τις οποίες φαίνεται να αναιρούν τη σοβαρότητα της καταγγελίας σε βάρος του πατρός Αντωνίου, οι δυό τους επανέρχονται κάνοντας λόγο για διαστρέβλωση και σκοτεινές μεθοδεύσεις εν αγνοία τους.

«Ουδέποτε πήραμε πίσω τις καταγγελίες. Είναι ψευδή όλα αυτά που έχουν βγει και θα κινηθώ νομικά από εκεί και πέρα», λέει η μητέρα του 16χρονου μιλώντας στο Mega. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε, ο γιος της, εξακολουθεί να περιμένει τη δίκη με την ελπίδα να δει τον ιδρυτή της οργάνωσης να καταδικάζεται για όλα όσα του καταλογίζει.

«Δεν μπορούν με οποιονδήποτε τρόπο να με απειλούν και ψυχολογικά και σωματικά. Δεν υπάρχει (σ.σ η επιστολή) είναι πλαστή. Είμαστε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση».

Ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, δικηγόρος της μητέρας 16χρονου, μίλησε στο Mega για την υπόθεση.

«Το συγκλονιστικό εναντίον του πατέρα Αντωνίου είναι πως το έγγραφο που θα προβληθεί αποκλειστικά σε εσάς, δηλώνει άλλον αριθμό ταυτότητας από αυτόν που έχει η εντολέας μου, δηλαδή η μητέρα του 16χρονου και το προσβάλλουμε ως πλαστό καταθέτοντας μηνυτήριας αναφορά για πλαστογραφία. Η εντολέας μου λέει πως δεν υπέγραψε ποτέ ένα τέτοιο έγγραφο και από το 2018 μέχρι το 2023 έχει την ίδια ταυτότητα», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ο 16χρονος είναι τρόφιμος στη δομή στον Βόλο. Εκεί υπάρχουν από το στρατόπεδο του πατέρα Αντωνίου άτομα τα οποία του απέσπασαν αυτό το βίντεο για να το χρησιμοποιήσουν για τη αθώωση του πατέρα Αντωνίου. Η μητέρα δεν έχει πάει ποτέ στο ΚΕΠ να υπογράψει. Ο αριθμός της ταυτότητας δεν είναι ο ίδιος ούτε η υπογραφή».

Η μητέρα του 16χρονου που κατήγγειλε τον πατέρα Αντώνιο είπε και εκείνη πως το έγγραφο είναι πλαστό.

«Δεν είναι η υπογραφή μου αυτή ούτε ο αριθμός τη ταυτότητάς μου. Το βίντεο είναι ψεύτικο. Είναι ο γιος μου αλλά όχι αυτήν τη χρονική περίοδο, είναι πιο παλιά. Προσπάθησα να μιλήσω με τον γιο μου, και δεν μπορούσε να μου μιλήσει γιατί παρακολουθείται. Φοβάται ακόμα και για τη ζωή του και για τη δική μου. Η ψυχολογία του είναι πολύ άσχημη».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.