«Κάποιοι θέλουν να τελειώσουν τον ΣΥΡΙΖΑ πριν φύγουν» – Σφοδρά πυρά Κασσελάκη σε «διαφωνούντες»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Με γουχαϊσματα να ακούγονται έντονα στην κατάμεστη αίθουσα στο President, ενδεικτική του κλίματος που επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης μιλά αυτή την ώρα στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος.

Ξεκινώντας την ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε: «άλλη η κουλτούρα της Δημοκρατίας και άλλο της αυτοκτονίας», με τον κόσμο από κάτω να τον αποδοκιμάζει έντονα.

«Ο ελληνικός λαός δε ζει καλά εκεί έξω. Το 41% δεν είναι επειδή οι πολίτες είναι ικανοποιημένοι
με τη ΝΔ. Είναι επειδή εμείς χάσαμε 600.000 συμπολίτες μας προς την αποχή. Επειδή δεν δώσαμε αξιόπιστη κυβερνητική πρόταση ότι μπορούσαμε να βελτιώσουμε τη ζωή τους. Και πώς να τη δώσουμε, μεταξύ τοπικών νομισμάτων και δηλώσεων Κατρούγκαλου; Η πολυφωνία είναι στην κουλτούρα της Αριστεράς», ήταν πάντα η εύκολη απάντηση. Συντρόφισσες και σύντροφοι, άλλο πράγμα η κουλτούρα δημοκρατίας, και άλλο η κουλτούρα αυτοκτονίας», τόνισε ο κ. Κασσελάκης.

Και συνέχισε: «Να λοιπόν που το θέμα που θα συζητήσουμε σήμερα δεν είναι καινούργιο. Έχει κοστίσει στον ΣΥΡΙΖΑ εκλογικά. Και στον Αλέξη Τσίπρα προσωπικά. Αλλά, αλήθεια, αυτό το θέμα που περιμένετε να
ακούσετε από μένα, είναι αυτό το οποίο θα έπρεπε να συζητάμε σήμερα; Η Κεντρική Επιτροπή είναι το ανώτερο όργανο του κόμματος. Σήμερα θα έπρεπε να συνεδριάζουμε για τα θέματα που απασχολούν την κοινωνία».

«Από την ελληνική φέτα που είναι 34% πιο ακριβή στην Ελλάδα από ό,τι στο Βέλγιο, την πανάκριβη ενέργεια, τα κόκκινα δάνεια, μέχρι τους νέους μεγάλους εθνικούς στόχους που πρέπει εμείς να θέσουμε. Σήμερα θα έπρεπε να συνεδριάζουμε για να επεξεργαστούμε πολιτικές προτάσεις που θα δίνουν μήνυμα ελπίδας στην κοινωνία και τους πολίτες» είπε.

Μέσα σε θυελλώδη ένταση πραγματοποιείται η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, την οποία άνοιξε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο Στέφανος Κασσελάκης εξαπέλυσε «μύδρους» κατά των υπό διαγραφή στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και σε όσους τον πολεμούν σφοδρά, με μέρος των παρευρισκομένων να τον γιουχάρει.

Ο Δημήτρης Βίτσας μάλιστα αποχώρησε από την αίθουσα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για όσα ακούγονταν. Επίσης ο Νίκος Φίλης φώναζε «αίσχος» την ώρα που μιλούσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Δείτε απευθείας την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη στην ΚΕ του κόμματος:

 

newsit.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.