Κασσελάκης μετά τις αποχωρήσεις: Πλέον κανένας λόγος για δημοψήφισμα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και αφού η τάση της Ομπρέλας με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε με μια νέα ομιλία του στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ.

Σημειώνεται πως κατά τη χθεσινή ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, έγινε πανδαιμόνιο με γιουχαΐσματα, αποδοκιμασίες αλλά και χειροκροτήματα.

Ο Στέφανος Κασσελάκης κατά τη σημερινή του ομιλία – απάντηση στις αποχωρήσεις σημείωσε μεταξύ άλλων πως πλέον δεν υπάρχει λόγος δημοψηφίσματος καθώς οι όσοι αποχωρούν πρέπει να παραδώσουν την έδρα τους, όπως και ο Στέλιος Κούλογλου από την Ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδικότερα, ο ίδιος είπε: «Κανείς δεν πρέπει να χειροκροτήσει για την αποχώρηση της Ομπρέλας. Όχι επειδή αισθάνομαι άσχημα, αλλά επειδή κόσμος που ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ βάσισε τις ελπίδες του σε αυτούς τους ανθρώπους».

«Θέλω να πω στον κόσμο που έχει ευθυγραμμιστεί με αυτή την πρώην τάση, έχετε χώρο εδώ μέσα. Η μόνη τάση είναι η δημοκρατική με τα όργανα. Τους θυμίζω σε όλους τον κώδικα δεοντολογίας που έχουμε. Λέει πως όλοι οι βουλευτές δεσμεύονται στο κόμμα. Επιτέλους σεβαστείτε το κόμμα και τον κώδικα δεοντολογίας που υπογράψατε» τόνισε.

«Από σήμερα ξεκινά η ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ, σας καλώ όλους και όλες να αναλάβετε τις ευθύνες σας» σημείωσε ο Στέφανος Τσακαλώτος.

Ακολούθησε η αποχώρηση της Έφης Αχτσιόγλου, του Ευκλείδη Τσακαλώτου και του Διονύση Τεμπονέρα.

Το πρωί της Κυριακής ο Διονύσης Τεμπονέρας ανακοίνωσε πως ο ίδιος και η ομάδα του παραμένουν στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ωστόσο, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και η τάση «Ομπρέλα» ανακοίνωσαν πως αποχωρούν από τον κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

newsit.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.