Παρουσίαση του βιβλίου της Μαρίας Κολοβού – Ρουμελιώτη, υπό την αιγίδα του Συλλόγου Αρκάδων Πάτρας – ΦΩΤΟ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023 η παρουσίαση της συλλογής πεζογραφημάτων της συμπατριώτισσάς μας και μέλους του Δ.Σ. του Συλλόγου μας, πολυβραβευμένης και αξιόλογης συγγραφέως, κ. Μαρίας Κολοβού – Ρουμελιώτη με τίτλο «Στην κατακόμβη της Σαρκός» των Εκδόσεων «ΤΟ ΔΟΝΤΙ», υπό την αιγίδα του Συλλόγου μας Αρκάδων Πάτρας «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Μηχανουργείο».

Ομιλητές της παρουσίασης ήταν ο Φιλόλογος και συγγραφέας, κ. Φώτης Ι. Δημητρόπουλος και ο Εκπαιδευτικός και Πρόεδρος του Συλλόγου Αρκάδων Πάτρας «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», κ. Παναγιώτης Καρασπήλιος. Η κατάμεστη αίθουσα είχε την ευκαιρία να ακούσει αποσπάσματα της συλλογής  από την συγγραφέα και ηθοποιό, κ. Χριστίνα Παπανικόλα και τον σκηνοθέτη και ηθοποιό, κ. Γεράσιμο Ντάβαρη.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης προβλήθηκαν εικαστικές δημιουργίες της συγγραφέως, ενώ μετά την ολοκλήρωση της παρουσίαση υπέγραψε βιβλία και συζήτησε σε ένα όμορφο και θερμό κλίμα με το κοινό.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας, κ. Παναγιώτης Καρασπήλιος, εξήρε το συγγραφικό και εικαστικό έργο της κ. Μαρίας Κολοβού – Ρουμελιώτη, ενώ ανέφερε ότι η συλλογή πεζογραφημάτων της αποτελεί ένα συγκερασμό της τέχνης και της Θεολογίας, περικλείοντας τις βαθύτερες ανθρώπινες σκέψεις και συναισθήματα. Τέλος, έδωσε τις πιο θερμές ευχές του στη συγγραφέα.

 

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.