Μάθιου Πέρι: Το βιβλίο του σπάει κάθε ρεκόρ στις πωλήσεις

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ρεκόρ στις πωλήσεις καταγράφει το βιβλίο του Μάθιου Πέρι με τίτλο «Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing», που κυκλοφόρησε πριν από έναν χρόνο και το οποίο βρίσκεται ξανά στην πρώτη θέση της λίστας με τα best seller σε ΗΠΑ και Βρετανία.

Ο ξαφνικός θάνατος του δημοφιλούς ηθοποιού σε ηλικία 54 ετών αναζωπύρωσε το ενδιαφέρον των αναγνωστών για το βιβλίο του, στο οποίο ο Μάθιου Πέρι μιλάει για την προσωπική μάχη που έδωσε για να ξεφύγει από τον εθισμό -δίνοντας μάλιστα 9 εκατ. δολάρια για να κερδίσει τη νηφαλιότητα.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, το βιβλίο του Μάθιου Πέρι ξεπέρασε σε πωλήσεις τα πολυαναμενόμενα απομνημονεύματα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, «The Woman in Me», που πλέον έχουν πέσει από την κορυφή της λίστας της Amazon.

«Έπρεπε να περιμένω μέχρι να είμαι εντελώς απεξαρτημένος –και μακριά από την ‘ασθένεια’ του εθισμού– για να τα γράψω όλα αυτά. Και το κυριότερο ήταν ότι ήμουν αρκετά σίγουρος ότι θα βοηθούσε τους ανθρώπους», είχε αναφέρει ο Μάθιου Πέρι στο περιοδικό People το 2022.

Το βιβλίο του αδικοχαμένου ηθοποιού είχε σημειώσει επιτυχία από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του, και έγινε ένα από τα σημαντικότερα απομνημονεύματα διασημοτήτων του 2022.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.