Γιώργος Καραμίχος: «Μόλις βγήκε η τελική βιοψία πήρα μία ανάσα»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Γιώργος Καραμίχος μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε. Ακόμα ο ηθοποιός αναφέρθηκε στον γιο του και στην κατάσταση που επικρατεί στα σχολεία της Αμερικής.

“Πήγα να κάνει κάτι εξετάσεις η κόρη μου και μου είπε η ασφαλίστριά μου να κάνω και εγώ μία ακτινογραφία θώρακος. Ο γιατρός είδε κάτι και μου είπε πως πρέπει να το κοιτάξουμε. Ακόμα βλέπω πολύ διαφορετικά τα πράγματα. Μόλις βγήκε η τελική βιοψία και είδαμε πως δεν υπάρχει κάτι άλλο, εκεί πήρα μία ανάσα. Μετά υπήρξε μία διαπραγμάτευση με άλλους ανθρώπους, γιατί πέφτουν οι μάσκες. Είναι απαραίτητο να βάζουμε όρια, αυτό είναι κάτι που τα μαθαίνω τώρα“, είπε ο Γιώργος Καραμίχος και πρόσθεσε:

“Είναι καλό να θυμόμαστε πως είμαστε θνητοί και πως είμαστε το ίδιο με όλα στη φύση. Ευτυχώς μου έμαθαν οι γονείς μου να δουλεύω. Δεν μπορώ να καταλάβω τους ανθρώπους που λένε δεν έχω δουλειά. Είναι άλλο να διεκδικείς τον μισθό, τις σπουδές σου και τα δικαιώματα σου. Αυτό πρέπει να συνεχιστεί και να φτάσουμε σε ευρωπαϊκά πρότυπα. Ειδικά στον εργασιακό τομέα έχουμε χάσει την μπάλα τα τελευταία 20 χρόνια. Ειδικά για καλλιτέχνες δεν υπάρχει καμία μέριμνα. Φεύγοντας στην Αμερική κατάλαβα γιατί υπάρχει η ρετσινιά του ότι είμαστε περίεργοι. Είναι τρελή κακοποίηση να μην ξέρεις εάν θα πληρωθείς. Οι Έλληνες ηθοποιοί πληρώνονται κάποιους μήνες μετά. Γύρισα με την πανδημία και από τότε δουλεύω σε εταιρίες που λειτουργούν, όπως στη Μεγάλη Βρετανία”.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.