Γιώργος Γιαννόπουλος για συνάδελφό του: «Ήταν ιδρωμένη και μύριζε, δεν κάναμε την ερωτική σκηνή»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος έδωσε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων, μίλησε για την επιτυχημένη σειρά του Alpha, «Το Σόι», τις ερωτικές σκηνές, τη μητέρα του και την οικογένειά του.

«Τους συμφέρει μάλλον το Σοι να παίζει σε επαναλήψεις γιατί δεν παίρνουμε σχεδόν τίποτα σε χρήματα από τις επαναλήψεις. Διαβάζουν όλοι κάθε χρόνο ότι το Σοι θα ξαναγίνει αλλά δεν γίνεται ποτέ. Με έχει φέρει πολλές φορές θαυμάστρια σε δύσκολη θέση αλλά το ξεπερνάω. Φέτος στην Καλαμάτα ήρθε μια κοπέλα μέσα στη θάλασσα με χαρτί και στυλό για να της υπογράψω αυτόγραφο. Την είδα που ψιλοθύμωσε επειδή δεν της έδωσα αυτόγραφο γιατί ήμουν μέσα στο νερό. Οπότε βγήκα και ζήτησα συγγνώμη. Δε μου αρέσει να δυσαρεστείται ο κόσμος», είπε αρχικά ο Γιώργος Γιαννόπουλος.

Μιλώντας για τις ερωτικές σκηνές στις σειρές που έχει παίξει, ο Γιώργος Γιαννόπουλος έκανε μια αποκάλυψη. «Πριν κάποια χρόνια μια συνάδελφος ήταν ιδρωμένη, κάπως μύριζε, και δεν μπόρεσα να κάνω την ερωτική σκηνή. Έχω κάνει ερωτικές σκηνές με μεγάλα ονόματα και ήταν όλα μια χαρά. Χρειάζεται αυτοσεβασμός. Πριν φιληθείς, θα πλύνεις τα δόντια σου, θα φας μια τσίχλα, θα έχεις κάνει μπάνιο, δεν θα έχεις φάει τζατζίκι και κρεμμύδι. Τα αυτονόητα».

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος αναφέρθηκε και στον χαμό της μητέρας της, λέγοντας: «Πιστεύω ότι μητέρα μου όταν είχε Αλτσχάιμερ με γνώριζε κατά βάθος. Με πλήγωσε το γεγονός ότι έχασα τη μητέρα μου. Όχι ότι ήταν άρρωστη. Μάνα είναι μόνο μια. Της τα έλεγα όλα και μου τα έλεγε και εκείνη, για αυτό δεν μετάνιωσα ότι δεν της είχα πει πράγματα πριν φύγει. Έπαιζα στο ‘’Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή’’ όταν έχασα την αδερφή μου. Για εμάς είναι δουλειά. Εργασία όπως λέω εγώ. Πήγα, έθαψα την αδερφή μου, και μετά είχα απογευματινή παράσταση. Πήγα με το ζόρι και μπήκα στο φέρετρο για τη σκηνή της παράστασης ‘’Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή’’».

govastileto.g

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.