Αγγελική Ξένου: Μιλάει για την προσαγωγή της με αφορμή την Παλαιστινιακή σημαία

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Λίγα 24ωρα μετά την προσαγωγή μαζί με τον πατέρα της, Αντώνη Ξένο μίλησε η Αγγελική Ξένου, το απόγευμα της Τετάρτης, στην εκπομπή Restart του Attica Tv για όλα διαδραματίστηκαν με αφορμή μια Παλαιστινιακή σημαία. Μέσα σε όλα, δε, η ηθοποιός και κόρη της Ελένης Γερασιμίδου έκανε λόγο για μια ιδιαίτερη εξακρίβωση στοιχείων.

Ειδικότερα, η Αγγελική Ξένου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «για εξακρίβωση στοιχείων έγινε προφανώς από την πρεσβεία του Ισραήλ η κλήση στην ελληνική αστυνομία. Ότι «περνάει ένα αμάξι που έχει σηκώσει την Παλαιστινιακή σημαία». Μετά από λίγα λεπτά, επί της Πανόρμου, μια δειλή σειρήνα από ένα περιπολικό, μπαίνοντας δηλαδή στην Λ. Αλεξάνδρας λίγο πριν την ΓΑΔΑ, μας είπαν πολύ ευγενικά οι αστυνομικοί να σταματήσουμε στην άκρη. Πήραν την ταυτότητα μου, βγαίνω έξω ήσυχα ήσυχα και ρώτησα για ποιο λόγο την ήθελαν. «Έχουμε δεχθεί μια κλήση» μου είπαν και από μόνη πρόσθεσα «επειδή ύψωσα την Παλαιστινιακή σημαία». Γιατί δεν έχω το δικαίωμα οποιαδήποτε σημαία να υψώσω και οτιδήποτε να φοράω επάνω μου; «Ναι αλλά ξέρετε τώρα, είναι η κατάσταση έτσι μεταξύ των χωρών» μου είπαν».

«Ήμουν μαζί με τον πατέρα μου και πήγαμε και οι δυο στη ΓΑΔΑ. Ανεβήκαμε επάνω, μας πήραν τα κινητά αλλά πριν προλάβαμε και ενημερώσαμε ότι θα αργήσουμε και ότι δεν ξέραμε πόσο θα διαρκούσε όλο αυτό. Ενημερώθηκε αμέσως δικηγόρος του ΚΚΕ, η σκηνοθέτης μας πήρε αμέσως τον πρόεδρο του ΣΕΗ, Σπύρο Μπιμπίλα και αυτός ενήργησε, η μητέρα μου πήρε τον διευθυντή της ασφάλειας. Αφεθήκαμε στη συνέχεια ελεύθεροι και μας είπαν ότι ήταν απλώς μια εξακρίβωση και δεν είχαν κάτι επιλήψιμο».

«Μια ώρα κράτησε και ταλαιπωρήθηκαν άλλα παιδιά τα οποία ήταν και τα περισσότερα ανήλικα» πρόσθεσε, ακόμα, η Αγγελική Ξένου στην ενημερωτική καθημερινή εκπομπή του Attica Tv.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.