ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Να δώσει εξηγήσεις η κυβέρνηση αν ο κ. Βελόπουλος χρησιμοποίησε παράνομη μέθοδο αποφυγής πληρωμής ΦΠΑ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Επανέρχεται το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στη κριτική κατά της κυβέρνησης για τη καταγγελλόμενη σύμπραξη της ΝΔ με την Ελληνική Λύση στην πρόσφατη συνεδρίαση για την ΑΔΑΕ.

Αφορμή δημοσίευμα της ιστοσελίδας ΤVXS στο όποιο, όπως αναφέρει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σε ανακοίνωσή του, « κάνει λόγο και για εν… υπνώσει φορολογικές εκκρεμότητες του από το 2017, οι οποίες σημειωτέον παραγράφονται στα τέλη του έτους».

Σημειώνει ότι « όλα αυτά λίγα εικοσιτετράωρα μετά την υπόγεια συμφωνία των κ.κ. Μητσοτάκη -Βελόπουλου για να αλλάξουν οι συνθέσεις του ΕΣΡ και της ΑΔΑΕ εξυπηρετώντας αμφότεροι -ως φαίνεται- τα συμφέροντα τους. Ο μεν Πρωθυπουργός ενδιαφερόμενος να καλύψει τα έργα και τις ημέρες του παρακράτους του Μαξίμου και ο δε Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες του».

Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ τονίζει ότι « Κυβέρνηση οφείλει να απαντήσει άμεσα προσκομίζοντας όλα τα στοιχεία από την ΑΑΔΕ αν ο κ. Βελόπουλος είχε χρησιμοποιήσει αθέμιτη και παράνομη μέθοδο για να αποφύγει την πληρωμή του ΦΠΑ, που αναλογούσε σε πωλήσεις κεραλοιφών και γιατί η υπόθεση του δεν έχει προχωρήσει, αλλά αντίθετα κινδυνεύει να τεθεί στο αρχείο» και καταλήγει: «Τέρμα η διαπλοκή και η αδιαφάνεια!»

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.