Σταμάτης Γαρδέλης: Το σπίτι του απειλείται με κατεδάφιση – «Έχω χρέος 80.000 ευρώ από αυθαίρετη δόμηση»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Σταμάτης Γαρδέλης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα». Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε πρώτη φορά πως το σπίτι του στο Πόρτο Γερμενό απειλείται με κατεδάφιση.

«Όλα προς κατεδάφιση… Πρέπει να γκρεμιστούν γιατί έχω χρέος 80.000 ευρώ από αυθαίρετη δόμηση και έχουν βγάλει το σπίτι μου σε πλειστηριασμό. Έχω αθωωθεί από το δασαρχείο ως ιδιοκτήτης, πληρώνω τους φόρους μου, και έρχεται πολεοδομία και μου βάζει πρόστιμο επειδή είπαν πως ήταν δάσος. Δεν έκλεψα κανέναν και με αντιμετωπίζουν σαν κλέφτη. Μου έχουν φτάσει τα χρέη μέχρι εδώ. Γκρεμίστε τα τώρα και δώστε μου πίσω όσα έχω δώσει. Με κοροϊδέψανε, έτρεχα στα δικαστήρια, δεν έχω χρόνο, έχω το άγχος. Έχεις ένα όνειρο και έγινε εφιάλτης. Είμαι σε αδιέξοδο» ξέσπασε ο Σταμάτης Γαρδέλης.

Σε σχέση με τα όσα έγιναν με τη Φαίη Σκορδά στην εκπομπή της σε σχετικά με τον Στέφανο Κασσελάκη, είπε πως θεωρεί αδικαιολόγητο τον ντόρο που έγινε με την παρουσιάστρια στην εκπομπή της, καθώς δεν ήταν ο πρώτος που μίλησε για αυτά.

«Τα έχουν πει και μέσα από το κόμμα. Εγώ το μόνο που είπα είναι πως γενικά δεν μου αρέσει να προβάλλεται η σεξουαλική ζωή του καθενός είτε είναι gay είτε straight. Έγραψαν πολύ άσχημα σχόλια στην Φαίη Σκορδά για όσα μου είπε. Χαζομάρα μου που είπα στην Φαίη Σκορδά: “βγάλε το ακουστικό”».

https://www.govastileto.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.