Φλορίντα Πετρουτσέλι: Η απάντησή της στις αιχμές της Σπυροπούλου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αιχμές κατά της Φλορίντας Πετρουτσέλι άφησε η Κωνσταντίνου Σπυροπούλου, σχολιάζοντας με νόημα «ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος», αναφερόμενη στην τηλεοπτική τους συνεργασία στο παρελθόν.

«Με ρώτησαν πολλοί άνθρωποι γι’ αυτό που συνέβη. Να σου πω την αλήθεια δεν ήξερα τι συνέβη… Το άκουσα και λέω ok, κάτι θα είναι αυτό!», είπε η Φλορίντα Πετρουτσέλι στον αέρα του «MEGA Καλημέρα», με την Ελεονώρα Μελέτη να ξεσπά σε γέλια.

«Δεν μπήκα στη διαδικασία να ψαχτώ. Όμως θα συμφωνήσω με κάτι. Όταν κάτι το συζητάς πολύ χάνεις και το νόημα. Είχα πει ότι δεν θέλω να συνεχίσω αυτή την κουβέντα».

«Είναι μία πανέμορφη κοπέλα και πολύ γλυκιά», είπε αναφερόμενη στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, «από εκεί και πέρα μια χαρά όλα. Δεν θέλω να ξανασχοληθώ», τόνισε η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Η κ@@@τούμπα και ο αχαριστότερος του ευεργετηθέντος

Όλα ξεκίνησαν από την απάντηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου σε δηλώσεις που έκανε η Φλορίντα Πετρουτσέλι για εκείνη.

Η δημοσιογράφος είχε μιλήσει στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» κι είχε πει για τη συνεργασία τους: «Πάει να κάνει μία κ@@@τούμπα και να υποστηρίξει όλα αυτά που έκανε λέγοντας ότι της χρέωσαν λάθη, αλλά δεν είναι έτσι ακριβώς. Η Κωνσταντίνα έκανε κάποια λάθη στο παρελθόν και ήμουν μάρτυρας».

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου», η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απάντησε: «Είμαι ένας αυθόρμητος άνθρωπος. Ό,τι αισθάνομαι το λέω».

«Από εκεί και πέρα, δεν έκανα καμία κ@@@τούμπα, δεν ξέρω τι έχει ειπωθεί και τι δεν έχει ειπωθεί, καλό είναι να βλέπουμε τα πράγματα και καλό είναι να τιμάμε τις συνεργασίες σε αυτή τη ζωή. Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος», πρόσθεσε.

Τέλος, για τα όσα ακούγονται κατά καιρούς για το τηλεοπτικό της παρελθόν, είπε: «Με έχει κουράσει αυτό πάρα πολύ. Δεν έγινε και τίποτα στην τελική. Πολύς λόγος για το τίποτα».

https://www.in.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.