Συγκινητική η στιγμή

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η γνωστή πατρινή γιατρός, διοικήτρια στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων Ασπασία Ρηγοπούλου, έκανε μια ιδιαίτερη ανάρτηση στο fb:

Είναι κάτι παραπάνω από συγκινητική η στιγμή όταν παραλαμβάνεις βραβείο για λογαριασμό του γονιού σου. Την τιμή αυτή έζησα την περασμένη Παρασκευή όταν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας των ΑμΕΑ Αντώνης Χαροκόπος και τα άλλα μέλη της οργανωτικής επιτροπής του Φεστιβάλ Κοινωνικών Φορέων αποφάσισαν να τιμήσουν τη μητέρα μου Αννα Σπηλιωτακάρα – Ρηγοπούλου για τη θεμελίωση του αιμοδοτικού κινήματος και τη γενικότερη προσφορά της στην κοινωνία.

Είναι σημαντικό να μην ξεχνάμε τους ανθρώπους που έχτισαν όλα αυτά τα οποία απολαμβάνουμε εμείς σήμερα

αλλά όπως και η ίδια αναφέρει ικανοποίησή της είναι που οι σπόροι αλληλεγγύης και προσφοράς που έριξε πριν από αρκετές δεκαετίες μαζί με τους συνεργάτες της  καρποφόρησαν και συνεχώς αυξάνονται.

Ένας από  αυτούς τους καρπούς είναι ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών του Καραμανδανείου «Άγιος Στυλιανός» . Τον ίδρυσαν οι παλαιότεροι και τον συνεχίζουν οι νεότεροι με επικεφαλής τον πρόεδρό του Ανδρέα Αδαμόπουλο. Βαρυσήμαντο το έργο του, εξαιρετική η συνεργασία με το «Καραμανδάνειο» Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών και η προσφορά του στον πάσχοντα.     

Θερμές ευχαριστίες στον κ. Χαροκόπο και σε όλους όσοι δίνουν καθημερινά αγώνα στο κοινωνικό μέτωπο

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.