Μίλησαν ως κάτοχοι της μόνης αλήθειας…

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Ο Χρήστος Λαδάς, έκανε μια ενδιαφέρουσα και διαφωτιστική για τις εξελίξεις στο ΣΥΡΙΖΑ ανάρτηση, γράφοντας: Συμβάλλοντας στον διάλογο για την Προεδρία του Συριζα, θεωρώ ότι πρέπει να διαβαστεί το κείμενο που έστειλε ο -γνωστός Πατρινός δικηγόρος- Βασίλης Λαδάς στην ΕΦ.ΣΥΝ, ιστορικό στέλεχος της ανανεωτικής αριστεράς, καθώς το κείμενο δεν δημοσιεύτηκε.
Διάβασα σήμερα Δευτέρα 18.9.2023 το άρθρο του συντάκτη σας Δημήτρη Τερζή “Απόλυτη ανατροπή στον ΣΥΡΙΖΑ”. Κατά σύμπτωση τον είχα ακούσει και στο ραδιοφωνικό σταθμό “Στο κόκκινο” στις 17.9.2023 να λέει περίπου όσα έγραψε στο άρθρο του στην εφημερίδα σας γι’ αυτό «το πράγμα» , έτσι απεκάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ, θυμίζοντας την ταινία τρόμου του Τζον Κάρπεντερ, the thing.
Ανέφερε μάλιστα με έμφαση στο ραδιόφωνο, το έγραψε και στην Εφ.Συν, ότι στις εκλογές ψήφισαν δεξιοί και μάλιστα αναφέρθηκε στον πρώην δήμαρχο Πατρέων κ. Φλωράτο. Δεν ξέρω για τους άλλους δεξιούς που αναφέρει, για τον τέως δήμαρχο γνωρίζω ότι επί δημαρχίας του είχε άριστη σχέση με τους τότε Συνασπισμήτες, ότι βοήθησε, όσο μπορούσε, τους πρόσφυγες που είχαν κατακλύσει κατά χιλιάδες την πόλη, και ότι στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ χτες πήγε να ψηφίσει με την κόρη του, που δεν είναι δεξιά.
Ωστόσο, αν ερευνούσε, ο καλός συντάκτης θα έβλεπε ότι τον Κασσελάκη τον ψήφισαν πολλοί – μα πάρα πολλοί – παλιοί αριστεροί της γενιάς του 114 και των Λαμπράκηδων, του ΚΚΕ εσωτερικού και απλά μέλη του Συνασπισμού. Ως αριστεροί και επαναλαμβάνω απλά μέλη – εκτός καμαρών.
Γιατί άραγε; Την απάντηση θα την βρείτε από τον τρόπο που μίλησαν κι όσα είπαν η κ. Αχτσιόγλου και κυρίως ο κ. Τσακαλώτος στην τηλεόραση, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.
Αφ’ υψηλού, ως κάτοχοι της μόνης αλήθειας, επικριτικά προς εμάς που ψηφίσαμε Κασσελάκη. Ιδίως ο κ. Τσακαλώτος με τον τρόπο του μας δήλωσε πως αν δεν αγοράσουμε ομπρέλα από το μαγαζί του θα βραχούμε.
Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.