Αλεξάνδρα Δημοπούλου: Σημαντικό έργο στον τομέα των αδέσποτων ζώων

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

H Αλεξάνδρα Δημοπούλου (ΙΤΥΕ πανεπιστημίου Πατρών, σύμβουλος του δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη στο θέμα των αδέσποτων και εκ νέου υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση στην αχαϊκή πρωτεύουσα, ανήρτησε -και- στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το έργο που έχει γίνει την τελευταία τετραετία στον εν λόγω τομέα και το σχεδιασμό για τα επόμενα χρόνια:

Είμαι μία σαν όλους εσάς που αγωνίζεστε καθημερινά και σώζετε ζωές.
Τις ώρες που δεν είμαι στη δουλειά μου είμαι στους δρόμους όπως κι εσείς. Είμαι στα τηλέφωνα και στην ατελείωτη και πολύπονη επικοινωνία με πολίτες, με Αρχές, με Συλλογικά όργανα.
Και τις νύχτες -μέχρι ξημερώματα πολλές φορές- να μελετώ νόμους, πρακτικές, αποτελέσματα έρευνας, να γράφω καταγγελίες, να κτίζω τρόπους και να χρησιμοποιώ κάθε εργαλείο ώστε μέσα από δυνατές συλλογικότητες να μπορούμε να ασκούμε πολιτική υπέρ των δικαιωμάτων των μη ανθρώπινων υπάρξεων, υπέρ της ηθικής που σέβεται την εγγενή αξία τους, υπέρ της ευζωίας τους.
ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ
Δεν με ενδιαφέρει κανένας «ελιτίστικος» τρόπος ανάπτυξης μιας «δήθεν», «ροζ» και «καλοσυνάτης» φιλοζωίας.
Με ενδιαφέρει η επί της ουσίας πρόοδος και το δίκαιο. Η εδραίωση μιας αντίληψης στην κοινωνία που θα εγγυάται ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΟΛΩΝ. Ανεξαρτήτου είδους.
Με ενδιαφέρει η υποστήριξη των πλέον αδικημένων στη γη που ζούμε.
Με ενδιαφέρει ο πόνος και η εκμετάλλευση των μη ανθρώπινων ζώων.
Με αυτό το σκεπτικό και μέσα σε αυτό το πλαίσιο αγωνίστηκα και ως σύμβουλος του Δημάρχου Πατρέων από το 2019 για τα θέματα των αδέσποτων ζώων, έχοντας δίπλα μου τους συναγωνιστές εθελοντές της πόλης. Συνεργάστηκα και μοιράστηκα πολλά με τους υπηρεσιακούς και εργαζόμενους του Δήμου Πατρέων και ιδιαίτερα με τους εργαζόμενους του καταφυγίου.
Πέρα από τους αριθμούς (που και αυτοί με ενδιαφέρουν), πέρα από τις δυσκολίες, τις κατακτήσεις ή τις καθυστερήσεις, τις επί μέρους αντιλήψεις, τις χαρές ή τις στενοχώριες, βλέπω το μεγάλο κάδρο.
Κι αυτό είναι ότι αλλάξαμε πολλά. Δημιουργήσαμε δομή, ενεργοποιήσαμε υπηρεσίες, καλλιεργήσαμε νοοτροπία, βάλαμε δυνατά θεμέλια για τη συνέχιση.
Συνεχίζω τον αγώνα ως Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Κώστα Πελετίδη και τη Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Πατρέων, γιατί είναι Ηγέτης Πραγματικός, Δίκαιος και Καθαρός!
Αν εκλεγώ θα έχω μεγαλύτερη δύναμη και πιο ισχυρή φωνή για τις διεκδικήσεις μας, Θα μπορώ να συμβάλλω πιο αποτελεσματικά στην Πρόοδο μιας Όμορφης πόλης. Της Πάτρας μας.
ΔΕΙΤΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ ΜΕΧΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣ
Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.