Πλήθος κόσμου στην ομιλία του δημάρχου Κ. Πελετίδη, στον Άγιο Αλέξη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πολύ μεγάλη ήταν η συμμετοχή, στη χθεσινή συγκέντρωση της Λαϊκής Συσπείρωσης στη νέα Πλατεία στην περιοχή του Αγίου Αλεξίου, με ομιλητή τον Δήμαρχο Πατρέων και εκ νέου υποψήφιο, Κώστα Πελετίδη.

Ο Δήμαρχος ξεκίνησε την ομιλία του, με αναφορά στην ιστορία της συγκεκριμένης Πλατείας, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η Δημοτική Αρχή για να τη δημιουργήσει, αλλά και για το πώς τέτοιοι χώροι, που πολλαπλασιάζονται σε όλη την πόλη, αποτελούν δείγμα της διαφορετικής φιλοσοφίας της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Η συγκεκριμένη Πλατεία, αφορά το τμήμα του άλσους που βρισκόταν το πρώην λούνα παρκ και επί 25 χρόνια, οι προηγούμενες Δημοτικές Αρχές -αν και έπαιρναν δάνεια για δήθεν αναπτυξιακούς, όπως υποστήριζαν, σκοπούς- δεν έδωσαν το απαιτούμενο ποσόν στην τράπεζα που ήταν ιδιοκτήτης, για να παραμείνει κοινόχρηστο για τους κατοίκους.Σε αντίθεση μ’ αυτή την πολιτική, η σημερινή Δημοτική Αρχή δημιούργησε έναν υπέροχο χώρο, φυτεύοντας 75 νέα δέντρα και επιπλέον θάμνους, φτιάχνοντας παιδική χαρά περιφραγμένη και ασφαλή για τα παιδιά, χωρισμένη με παιχνίδια ανά ηλιακές ομάδες και δραστηριότητες, παγκάκια και τραπεζοπάγκους, καθώς και δυνατότητα πρόσβασης ΑμΕΑ σε όλα τα σημεία. Πρόσφατα, μάλιστα, προστέθηκαν και όργανα γυμναστικής.

Στη συνέχεια της ομιλίας του, ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στο διακύβευμα των εκλογών της 8ης Οκτώβρη, που αφορά την υπεράσπιση όσων έχουμε κατακτήσει μέχρι σήμερα, που δεν είναι δεδομένα, που έγιναν με κόπο και με αγώνα, μαζί με τον πατραϊκό λαό.

Για το λόγο αυτό, στις μέρες που απομένουν μέχρι τις εκλογές, είναι πολύ σημαντική η στράτευση κάθε πατρινού, που θέλει η Πάτρα να παραμείνει η πόλη των αγώνων, η πόλη που πάει κόντρα στο ρεύμα, η πόλη που έχει στην προμετωπίδα της τις ανάγκες των παιδιών της, που δεν αντιμετωπίζει τους δημότες της ως πελάτες, που διεκδικεί και κερδίζει.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.