Πάτρα: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο 9ο ΕΠΑΛ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Από τις 01/09/2023 έως τις 05/09/2023 θα έχουν τη δυνατότητα οι μαθητές να εγγραφούν ηλεκτρονικά στο 9ο ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑ.Λ. ΠΑΤΡΑΣ, μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης https://e-eggrafes.minedu.gov.gr, με τη χρήση των κωδικών taxis net ή μέσω της διαδικτυακής πύλης : https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/eggraphe-se-skholeio/eggraphe-ananeose-eggraphes-se-geniko-kai-epaggelmatiko-lukeio, συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία.

Επίσης, μπορείτε να έρθετε στην σχολική μας μονάδα με τους κωδικούς σας taxis net και την ταυτότητά σας, από τις 18.30 έως 21.30 καθημερινά στον 1ο όροφο του 9ου ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ ΕΠΑ.Λ. ΠΑΤΡΑΣ: Οδός Σεφέρη 131, ΚΟΥΚΟΥΛΙ, ΠΑΤΡΑ .

Τέλος κατά το ίδιο χρονικό διάστημα θα πραγματοποιούνται και οι μεταγραφές των μαθητών αφού πρώτα γίνει ηλεκτρονική εγγραφή σύμφωνα με την προηγούμενη παράγραφο.

Οι απόφοιτοι του ΕΠΑ.Λ., αποκτούν Απολυτήριο Λυκείου και Πτυχίο ειδικότητας τεχνικού, με σκοπό την άμεση απορρόφησή τους από την αγορά εργασίας. Με τριετής (3) φοίτηση πλέον και μειωμένο εσπερινό ωράριο από τις 18.00 έως τις 22.30. Ταυτόχρονα, για όσους το επιθυμούν, υπάρχει η δυνατότητα πρόσβασης στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, Αστυνομία, Λιμενικό, Πυροσβεστική, ΤΕΦΑΑ, κ.ά..

Στο 9ο ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑ.Λ. ΠΑΤΡΑΣ υπάρχουν για το σχολικό έτος 2023-24 οι παρακάτω τομείς για την Β΄ τάξη και ειδικότητες για την Γ’ τάξη:

Τομέας Μηχανολογίας με τις ειδικότητες:

· Τεχνικός Οχημάτων

· Τεχνικός Μηχανολογικών Εγκαταστάσεων και Κατασκευών

Τομέας Ηλεκτρολογίας – Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού με τις ειδικότητες:

· Τεχνικός Ηλεκτρονικών & Υπολογιστικών Συστημάτων, Εγκ/σεων, Δικτύων και Τηλεπικοινωνιών

· Τεχνικός Ηλεκτρολογικών Συστημάτων, Εγκαταστάσεων και Δικτύων

Τομέας Εφαρμοσμένων Τεχνών με την ειδικότητα:

· Συντήρηση Έργων Τέχνης – Αποκατάστασης

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.