Πάτρα: Επίσκεψη Χρυσοχοΐδη στα νοσοκομεία – Τι ανακοίνωσε

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλεται για τη βελτίωση του Εθνικού Συστήματος Υγείας και την αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών, ενός συστήματος “που υπηρετεί τους πολίτες”, υπογράμμισε ο υπουργός Υγείας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μετά τη σημερινή επίσκεψή του στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, τον “Άγιο Ανδρέα” και το Καραμανδάνειο.

Ο υπουργός είχε μια εκτεταμένη, συζήτηση με τους διευθυντές του συνόλου των κλινικών -πανεπιστημιακών και ΕΣΥ- καταγράφοντας τα αιτήματα των εμπλεκόμενων.

Χαρακτήρισε αρκετά καλή την κατάσταση των δύο μεγάλων νοσοκομείων της Πάτρας, ενώ αναφέρθηκε εκτενώς στις προωθούμενες αλλαγές του υπουργείου, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, για τον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών υγείας του ΕΣΥ προς τους πολίτες.

Δεσμεύτηκε μάλιστα ότι σύντομα τα νοσοκομεία της Πάτρας, θα ενισχυθούν με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό γεγονός που θωρακίζει περαιτέρω την ποιότητα της δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας φροντίδας υγείας.

Πρόκειται για την πρώτη επίσκεψη του κ. Χρυσοχοΐδη στην Πάτρα μετά την ανάληψη των καθηκόντων του στο Υπουργείο Υγείας, ενώ σε όλη τη διάρκεια της παρουσίας του στην αχαϊκή πρωτεύουσα, ο υπουργός συνοδεύονταν από τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.