Διαμαντής Κανελλόπουλος: Περιοδεία σε οικισμούς των Φαρρών

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στα πλαίσια του προγράμματος καθημερινών περιοδειών στους οικισμούς της ευρύτερης περιοχής του δήμου μας, αντιπροσωπεία της παράταξής μας, «Νέα Συμπόρευση για τον Ερύμανθο», βρέθηκε από το πρωί σήμερα Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023 σε οικισμούς της Δημοτικής Ενότητας Φαρών και πιο συγκεκριμένα σε Φαρραί, Βασιλικό, Αγριλιά και Χάνι.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν τα προβλήματα των κατοίκων της περιοχής και ιδιαίτερα η καθαριότητα, η ύδρευση και η οδοποιία.

«Συστηθήκαμε πριν από λίγα χρόνια και δεσμευθήκαμε ότι η παράταξή μας θα βρίσκεται καθημερινά δίπλα με τους ανθρώπους που ζουν στην ύπαιθρο, θα αφουγκράζεται τους προβληματισμούς τους και θα προετοιμάζεται συνεχώς για να διεκδικεί λύσεις που θα αφαιρέσουν αρκετά από τα βάρη της δύσκολης καθημερινότητας, μακριά από το κέντρο. Σταχυολογούμε γραμμή- γραμμή τις ανάγκες και τους προβληματισμούς τους, είμαστε ευέλικτοι, δεν μας δεσμεύουν συμφέροντα, αναπροσαρμόζουμε τις διεκδικήσεις μας, μένοντας πάντα σταθεροί στις αξίες και τις δημοκρατικές αρχές μας» επισημαίνει ο επικεφαλής μας και υποψήφιος Δήμαρχος Ερυμάνθου Διαμαντής Κανελλόπουλος.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.