Βlue Horizon: Θρήνος στο τελευταίο «αντίο» για τον Αντώνη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ανείπωτη  θλίψη στην κηδεία του 36χρονου Αντώνη σήμερα στον Άγιο Νικόλαο.  Το Σάββατο απολογούνται τα τέσσερα μέλη πληρώματος του Blue Horizon εναντίον των οποίων έχει ασκηθεί ποινική δίωξη.

Στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας του Αγίου Νικολάου αποχαιρέτησαν φίλοι και συγγενείς τον άτυχο 36χρονο.

Το κλίμα ήταν βαρύ μέσα στον Ιερό Ναό, ενώ η οικογένεια από τη στιγμή που έμαθε τον τραγικό χαμό του 36χρονου, είναι συντετριμμένη.

 

 

Ο αδελφός του Αντώνη δεν άντεξε τη συναισθηματική φόρτιση και κατέρρευσε, ενώ βρισκόταν στον Ιερό Ναό. Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τον παραλάβει.

 

Μερικές στιγμές αργότερα, κατέρρευσε και η αδελφή του αδικοχαμένου 36χρονου, καθώς η συγκίνηση και η θλίψη της οικογένειας είναι μεγάλη.

Συγκινημένος ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός ανέφερε : “Σήμερα κλείνει η ζωή ενός ανθρώπου που έζησε άθορυβα αλλά έφυγε με πάταγο γιατί θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να διαμαρτυρηθεί καθώς αφενός έχασε την ζωή του δίχως λόγο και μέσα από αυτήν την διαδικασία δόθηκε η ευκαιρία να συζητήσουμε ξανά πόσο λογαριάζει ο ένας τον άλλον. Η διαμαρτυρία που έγινε στον Άγιο Νικόλαο έδειξε ότι ο κόσμος μπορεί να αντιμετωπίζει σθεναρά και σοβαρά όλα τα προβλήματα που υπάρχουν μπροστά μας”

 

 

“Ευχαριστούμε που μοιράζεστε την θλίψη της τοπικής κοινωνίας. Είμαστε βαθιά συγκλονισμένοι, είναι παιδί που μεγάλωσε στα σκαλοπάτια της εκκλησίας. Συναντιόμασταν κάθε μέρα, μας χαιρετούσε κάθε μέρα. Γνώριζε όλο τον κόσμο και έκανε πράξεις που θα τις γνωρίσουμε στο μέλλον. Ο Αντώνης μας δεν είναι ήρωας αλλά γίνεται σύμβολο που ξεσηκώνει τις κοιμισμένες συνειδήσεις μας και αναμοχλεύει την αλληλεγγύη της κοινωνίας μας” δήλωσε ο Πατήρ Γεώργιος Τζάβλας, επικεφαλής του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας αποχαιρετώντας με συγκίνηση τον 36χρονο που έφυγε από την ζωή το βράδυ της Τρίτης.

Στο τελευταίο αντίο προς τον Αντώνη ήταν παρόντες και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης καθώς και ο πρώην Υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης.

ΠΗΓΗ: flashnews – ΦΩΤΟ: cretapost

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.