Τα τελευταία λόγια του 65χρονου πριν τον σκοτώσει ο γιος του – Τι είπε σε συγγενικό πρόσωπο λίγο πριν την τραγωδία

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στη φυλακή βρίσκεται από την Πέμπτη ο 38χρονος από την Άρτα που σκότωσε τον πατέρα του ενώ επέστρεφαν από τη Λαμία. Λίγο μετά το τελευταίο «αντίο» στο 65χρονο θύμα, έρχεται στο φως το τελευταίο τηλεφώνημά του σε συγγενικό του πρόσωπο: «Ερχόμαστε, αλλά το παιδί είναι σε σύγχυση», φέρεται να της είπε.

Η τελευταία πράξη του δράματος γράφτηκε το πρωί της Παρασκευής στην Άρτα. Συντετριμμένη η οικογένεια του 65χρονου πρώην εκπαιδευτικού και χοροδιδασκάλου που δολοφονήθηκε από τον γιο του τον αποχαιρέτησαν μέσα σε κλίμα οδύνης.

Ο 38χρονος πατροκτόνος προφυλακίστηκε μετά την απολογία του και αναμένεται η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, καθώς σύμφωνα με τον δικηγόρο του, πάσχει από σοβαρό ψυχιατρικό πρόβλημα για το οποίο λάμβανε φαρμακευτική αγωγή, τη οποία φέρεται να είχε διακόψει πρόσφατα.

Ο 65χρονος είχε ταξιδέψει από την Άρτα στη Λαμία για να παραλάβει τον γιο του από το νοσοκομείο της πόλης, όπου νοσηλεύτηκε μετά από τροχαίο.

Στην επιστροφή, όμως, τα ίχνη τους χάθηκαν. Λίγο πριν εξαφανιστούν, ο 65χρονος φέρεται να τηλεφώνησε σε συγγενικό του πρόσωπο, λέγοντάς της ότι επιστρέφουν και ότι το παιδί τους είναι σε μεγάλη σύγχυση.

«Ερχόμαστε στο σπίτι αλλά το παιδί είναι σε μεγάλη σύγχυση», φέρεται να είπε ο 65χρονος, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής T Live.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.