Νέα πυρά Μιχαηλίδου κατά Κασσελάκη: Το ότι με έσβησε από το βίντεο ήταν το λιγότερο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Συνεχίζεται η κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ της Δόμνας Μιχαηλίδου και του Στέφανου Κασσελάκη μετά την επίσκεψή τους σε σχολείο ΑμΕΑ στην Καλλιθέα, με την υφυπουργό Παιδείας να εξηγεί ότι «το ότι με έσβησε από το βίντεο ήταν το λιγότερο»…

Σφοδρές αντιδράσεις έχουν ξεσπάσει κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, μετά την κοινή επίσκεψη που έκανε με τη Δόμνα Μιχαηλίδου σε σχολείο ΑμΕΑ στην Καλλιθέα.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, η Δόμνα Μιχαηλίδου απάντησε ξανά στους καταλογισμούς του Στέφανου Κασσελάκη ότι πήγε «απρόσκλητη» στο σχολείο της Καλλιθέας, λέγοντας ότι «το ότι με έσβησε από το βίντεο ήταν το λιγότερο.

Το σημαντικότερο είναι ότι ένας πολιτικός της δικής μου της γενιάς έρχεται σε σχολείο και κάνει εξαγγελίες ‘θα βρω νέα αίθουσα, θα βάλω air condition’. Η δική μου η γενιά έχει άλλο χρέος. Αυτό το χρέος δεν είναι να επικοινωνήσει», υπογράμμισε η Δόμνα Μιχαηλίδου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

«Έχω τη θεσμική υποχρέωση να είμαι παρούσα όταν ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισκέπτεται μία δημόσια δομή της χώρας. Έχω καθήκον, χρέος, να είμαι εκεί στη συζήτηση που έχει με τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς», δήλωσε επίσης η Δόμνα Μιχαηλίδου.

 

 

«Όταν πριν από τρία χρόνια είχε κάνει επίσκεψη στο ΠΙΚΠΑ Βούλας ο Αλέξης Τσίπρας, δεν υπήρχε κανένα μα κανένα πρόβλημα», υπενθύμισε η υφυπουργός Παιδείας και πρόσθεσε ότι «ο υπουργός μου πήγε σε 30 σχολεία της Θεσσαλίας την προηγούμενη ημέρα, χωρίς κάμερες».

Παράλληλα εξήγησε δε ότι, «το συγκεκριμένο Εργαστήρι στην Καλλιθέα άνοιξε πριν από 5 χρόνια, από τον ΣΥΡΙΖΑ» και παραδέχθηκε ότι υπάρχουν προβλήματα, τα οποία όμως πρέπει να συζητηθούν και να βρεθούν λύσεις.

Η κ. Μιχαηλίδου αποκάλυψε, επίσης, ότι «ήμασταν συμμαθητές με τον Κασσελάκη, γνωριζόμαστε από οκτώ χρόνων», απαντώντας σε σχετικό ερώτημα.

πηγή

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.