Μαρινάκης για ανάρτηση Κασσελάκη στο TikTok: Αμφισβητεί την κοινοβουλευτική δημοκρατία;

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Απάντηση στον Στέφανο Κασσελάκη, για όσα ανέφερε για τη Βουλή και τη διαδικασία ψήφισης των νόμων μέσα από ένα βίντεο στο TikTok έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

Οκ. Μαρινάκης ρωτήθηκε για την τηλεοπτική συνέντευξη του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο Star και με αφορμή την ερώτηση, σχολίασε και την τελευταία ανάρτηση του κ. Κασσελάκη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Πριν από λίγο, είδα ένα βίντεο, και θα πρέπει να πούμε κάποια πράγματα. Χαρακτήρισε χειροκροτητές τους βουλευτές που ψηφίζουν νομοσχέδια, και είπε μάλιστα ότι πρέπει να βάλουμε φωτιά. Καταρχάς, επειδή επισκέπτεται πολύ το κοινοβούλιο σαν εξωκοινοβουλευτικός να μην περιορίζεται σε βόλτες για να μαθαίνει τους χώρους και το εστιατόριο, αλλά να μάθει και πως λειτουργεί το κοινοβούλιο», είπε.

«Οι νόμοι, οφείλουμε να το πούμε, ψηφίζονται με βάση την αρχή της πλειοψηφίας η οποία είναι η βασικότερη αρχή της Δημοκρατίας μας. Χαρακτήρισε απαξιωτικά χειροκροτητές τους βουλευτές, εκλέγονται από εκατομμύρια συμπολίτες μας και ανέδειξαν τους εκπροσώπους μας. προέκυψαν από την κορυφαία δημοκρατική διαδικασία, από την οποία ο ίδιος δεν πέρασε διότι δεν είναι εκλεγμένος».

Τέλος, ανέφερε: «Εγώ δεν καταλαβαίνω τι θέλει να μας πει ο κ. Κασσελάκης. Αμφισβητεί την κοινοβουλευτική δημοκρατία; Αμφισβητεί την αρχή της πλειοψηφίας; Τι έχουν να πουν οι βουλευτές του κόμματός του, και τα υπόλοιπα κόμματα, για όσα είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Νομίζω ότι δεν ξεκινάμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. εκφράσαμε την ευχή να αποκτήσει η χώρα σοβαρή και αξιόπιστη αξιωματική αντιπολίτευση. Δεν το βλέπουμε αυτό, το αντίθετο βλέπουμε».

Σχετικά με την συνέντευξη που παραχώρησε χτες ο κ. Κασσελάκης στο STAR, είπε: «Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε να πούμε πολλά για τη συνέντευξη αυτή. Η εικόνα μιλάει από μόνη της. Όσοι την παρακολούθησαν δυστυχώς βγάζουν συμπεράσματα. Εμείς θα επαναλάβουμε ότι θέλουμε να αναμετρηθούμε πολιτικά με τον κ. Κασσελάκη. Περιμένουμε θέσεις και προτάσεις. Αυτό χθες δεν το είδαμε, είδαμε κάτι άλλο».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.