Κακοποίηση 22χρονης στον Βόλο: «Ο 28χρονος είχε χτυπήσει κι εμένα…» αποκάλυψε γειτόνισσα του ζευγαριού

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Φρίκη προκαλούν οι πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τα όσα βίωνε η 22χρονη στο Βόλο και η δύο ετών κόρη τους, από τον σύζυγό της. Φυλακισμένη για δύο χρόνια μέσα στο σπίτι τους, απομονωμένη από τους γείτονες, την παρακολουθούσε με κάμερα ακόμα και όταν έβγαινε στην αυλή.

Γειτόνισσα του ζευγαριού έκανε λόγο για μία τρομοκρατημένη γυναίκα, την οποία η γειτονιά είχε δει ελάχιστα όλα αυτά τα χρόνια.

«Έβγαινε λιγο μέχρι την αυλή 5 – 10 λεπτά με την παρουσία μιας κάμερας, την παρακολουθούσε και ξανά έμπαινε στο σπίτι. Όταν την εβλεπα ηταν τόσο τρομοκρατημένη», ανέφερε γειτόνισσα του ζευγαριού μιλώντας στην ΕΡΤ.

Ο εφιάλτης της 22χρονης μητέρας τέλειωσε την περασμένη Πέμπτη όταν γείτονες κινητοποιήθηκαν ακούγοντας τις κραυγές της από το εσωτερικό του σπιτιού. Ο 28χρονος προσπάθησε να διαφύγει, όμως οι γειτόνισσες ενωμένες σαν μια γροθιά τον κράτησαν στο σημείο.

«Έφτασε στα όριά της και ακούστηκε και φώναζε. Τις άλλες μέρες έκλαιγε βουβά. (…) Με απειλούσε, με χτύπησε, μου είπε φύγε από το σπίτι μου, γυναίκα μου είναι, δικιά μου, είναι κτήμα μου(…) Του είπα δεν πας πουθενά, θα περιμένεις εδώ να έρθει η αστυνομία και τότε μου κράτησε τα χέρια και μου ρίχνει μια κουτουλιά (…) Αυτός το μόνο που είπε είναι θα βγω και θα σας σκοτώσω».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.