Ηράκλειο: Αναστάτωση στο αεροδρόμιο για Γάλλο που είχε μαχαίρι πάνω του

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Συναγερμός σήμανε σήμερα στο αεροδρόμιο Ηρακλείου για έναν άνδρα που προσπάθησε να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο με προορισμό της Λυών στη Γαλλία έχοντας πάνω στη ζώνη του μαχαίρι 8 εκατοστών.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, πρόκειται για ένα ζευγάρι Γάλλων που σήμερα, Σάββατο 30/9, το μεσημέρι θα πετούσε για την Λυών. Η ασφάλεια του αεροδρομίου Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης», κατά τον συνηθισμένο έλεγχο, παρατήρησε κάτι παράξενο στην αγκράφα της ζώνης του 50χρονου και τον σταμάτησε.

Μέσα στην αγκράφα κρυβόταν ένα πριονωτό μαχαίρι 8 εκατοστών, το οποίο έγινε αντιληπτό κατά τη διέλευση της ζώνης από το ακτινοσκοπικό μηχάνημα. Αμέσως σήμανε συναγερμός και κλήθηκε η Αστυνομία.

Ο 50χρονος Γάλλος ήταν συνεργάσιμος και μάλιστα είπε πως ήρθε από τη Λυών φορώντας την ίδια ζώνη, χωρίς να τον σταματήσει κανένας (!), γιατί δεν έγινε αντιληπτό από τους εργαζόμενους στην ασφάλεια του αεροδρομίου της Λυών.

Η Αστυνομία του αεροδρομίου Ηρακλείου προχώρησε αμέσως σε ερωτήσεις, αλλά πείστηκε πως δεν υπήρχε δόλος, κράτησαν τη ζώνη, αλλά τον ίδιο τον άφησαν να φύγει για Λυών.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.