Ιωάννινα: Τι έδειξε η νεκροψία για τον θάνατο της 20χρονης φοιτήτριας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η νεκροψία δεν απαντά στα κρίσιμα ερωτήματα για την κατάρρευση του οργανισμού της. Θα χρειαστεί η ολοκλήρωση τόσο των ιστολογικών όσο και των τοξικολογικών εξετάσεων ενώ μείζονος σημασίας αναμένεται να είναι και η μελέτη του ιατρικού φακέλου της άτυχης κοπέλας.

Οξεία πυώδη αμυγδαλίτιδα έδειξε η νεκροψία-νεκροτομή της 20χρονης φοιτήτριας η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων έπειτα από ολιγοήμερη νοσηλεία.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα epiruspost.gr, η νεκροψία-νεκροτομή έγινε στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με την συμμετοχή και τεχνικού συμβούλου της οικογένειας. Ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης από την Θεσσαλονίκη είναι ο τεχνικός σύμβουλος ο οποίος έδωσε και τα πρώτα στοιχεία από την νεκροτομή.

«Αναγνωρίσαμε την οξεία πυώδη αμυγδαλίτιδα για την οποία εισήχθη στο νοσοκομείο και προκάλεσε συστηματική κατάρρευση όλων των οργανικών συστημάτων με αποτέλεσμα το θάνατο της 20χρονης» ανέφερε σε δηλώσεις που έκανε.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.