Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Μεγάλη η συμμετοχή – Έχουν ψηφίσει 70.607, 17.019 τα νέα μέλη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

ΝΕΟΤΕΡΑ: Με σημαντικά μεγάλη συμμετοχή συνεχίζεται η ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Στις 14:00 είχαν ήδη ασκήσει το εκλογικό τους δικαίωμα 70.607 ψηφοφόροι, ενώ 17.019 ήταν τα νέα μέλη.

Πρώτη ενημέρωση: Ιδιαίτερα αυξημένη είναι μέχρι στιγμής η συμμετοχή του κόσμου στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ για την ανάδειξη νέου προέδρου.

Με τις κάλπες ανοιχτές από τις 8 το πρωί, οι κατά τόπους παρατηρητές της διαδικασίας υπογράμμιζαν ότι ο κόσμος που προσερχόταν στα εκλογικά τμήματα να ψηφίσει ήταν περισσότερος του αναμενομένου.

Επιπλέον αρκετοί από αυτούς εγγράφονταν επί τόπου στα μητρώα του κόμματος, είναι δηλαδή νέα μέλη σε ποσοστό που κατά πληροφορίες φτάνει ακόμα και το 25%!

Ο τελικός αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι, όπως όλα δείχνουν, πιο μεγάλος από αυτόν που στην Κουμουνδούρου είχαν υπολογίσει, τουτέστιν αναμένεται να ξεπεράσει κατά πολύ τις 50.000.

Υπενθυμίζουμε ότι στην Κουμουνδούρου πριν από αρκετές ημέρες τόνιζαν ότι ακόμα και οι 40.000 συμμετέχοντες θα συνιστούσαν έναν ικανοποιητικό αριθμό.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.